zondag 12 augustus 2018

Verjaardags haul!

Howdy!

Op 2 februari was ik jarig en já ik weet het, het is al augustus. Er waren namelijk twee cadeaus die vertraagd waren en daar wilde ik eerst op wachten tot ik de blogpost online zou gooien. Inmiddels ben ik dus alweer een half jaar 22, maar ach, de cadeaus showen blijft leuk!Ik kreeg een tegoedbon voor een keertje taart eten bij de Drie Graefjes. Inmiddels heb ik die bon natuurlijk al ingeleverd. Van vrienden van mijn vriend kreeg ik twee flessen port, dat is een inside joke (ik wist niet dat port zwaarder was dan wijn, dus ik dronk er wat glazen van weg en sindsdien krijg ik elk jaar port om me te herinneren aan die epic fail). En natuurlijk kennen mijn vrienden mij goed, want Tony Chocolonely is ALTIJD welkom!Naast een hoop kaarten kreeg ik van mijn schoonouders een complimentencake, cakevorm lang en cakevorm hart en wat hartjessnoepjes. Van een vriendinnetje kreeg ik een puzzelkubus, want ik schepte wel eens op dat ik die zo goed in elkaar kon zetten, dus ze wilde het zien (en ja, ik kan het echt).Iedereen weet hoe ik hou van creatief doen, dus ik kreeg van mijn oppasgezin twee schetsblokken, van mijn vriend een creatief tekenboek en het setje fineliners van Faber Castell, van een vriendin Charcoal Pencils en drie zwarte fineliners en van een andere vriendin een roze, zilveren en gouden stift.Ook kreeg ik boeken! Van mijn schoonmoeder kreeg ik het Verloren Labyrinth en van een vriendinnetje Truthwitch en Tower of Dawn.Van mijn beste vriendin kreeg ik the Assassin's Blade en the Heart of Betrayal.Van twee goeie vriendinnen kreeg ik Fantastic Beasts and Where to Find Them en Circus Mirandus en dit waren de boeken waar ik op aan het wachten was, haha.Van een vriendin kreeg ik een Harry Potter music box en OHMAGAD, dit is one of my faves van alle cadeaus! Ik kreeg een Kletspotje van mijn tante, een nieuwe Bullet Journal, een Feyre boekenlegger en Alice in Wonderland boekenleggers.Tot slot kreg ik van mijn nicht drie armbandjes, van mijn zus een prachtige fijne zilveren ketting met cirkel (rechts) en van verschillende mensen nog een hoop boekenbonnen.

Oh ja, van mijn beste vriend kreeg ik nog een pot kiwi douchescrub en chocolademelk pakket. Die heb ik niet op de foto, omdat de chocolademelk al op is en de douche scrub in de douche staat, oeps.

Maar jeetje, ik ben echt mega verwend!!

Welk cadeau vind jij het leukst?

Liefs,
Monica

4 opmerkingen:

  1. Leuke cadeautjes Monica! Het Fantastic Beast-boek vind ik wel erg tof! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwijl op die foto met het creatief materiaal. Tekenen doe ik het allerliefste! Maar leuke cadeau's heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen