zondag 5 augustus 2018

My Perfect Book Life #33: zwemmen, art journal en op vakantie!

Hoii,

Een tijdje geleden, maar hier zijn we weer. Een kijkje achter de schermen!


Van een vriendinnetje kreeg ik een roos schilderijtje wat ze zelf had geschilderd. Super cute en past goed bij mijn kamer!


Ik ging winkelen en zwemmen met een vriendinnetje, en toen ging ik ook even claim leggen op de hondjes.


Ik ging nog meer zwemmen en ook terrasjes pakken, want je moet iets met die hitte!


Ik kocht voor vakantie bij de Primark deze 2 schattige clutches. Ik vind ze handig voor geld, bonnetjes, metrokaartjes en dat soort dingen. Ik ga niet met mijn hele portemonnee zeulen, dus dit is ideaal.


Ik ging Fish and Chips eten bij de IKEA. Oh, wat is dat toch heerlijk. Ik ben zo gek op Fish and Chips (en ook op de IKEA).


Er zat vast iets interessants in de sloot.

Insta TV
Inmiddels heb ik me ook gewaagd aan Instagram TV. Ik vind het een leuke oplossing voor degenen die niet echt op Youtube durven of willen (ik), maar het wel leuk vinden om korte video's op te nemen om te interacteren met volgers. Inmiddels staan er 2 unboxings online en in augustus komt er nog een video online waarin jullie kunnen stemmen op mijn september TBR!Ik heb een nieuw aquarelboek gekocht die je heel mooi met een koord kan samenbinden. Ik testte de pagina's met deze schildering. Het is helemaal super! Nu kan ik hier al mijn arty stuff in doen!

Watch it!


Ik heb de afgelopen tijd Modern Family S08 afgekeken op Netflix. Ik heb the Descendants en the Descendants 2 gekeken, even lekker ontspannen Disneyfilms kijken met een glaasje warme anijsmelk en een gevulde koek, heerlijk. Verder keek ik nog a Wrinkle in Time (die ik vond tegenvallen).

Read it!

Onlangs las ik een hoop boeken! Ik las Jolly Foul Play uit, de Outsider, het Meisje dat de Maan Dronk, Koninginnen, Neverworld Wake, Obsidian en ben nu bezig in Legendary. Heerlijk!

Op vakantie
Ik ga morgen op vakantie, lekker even twee weken naar Nice, Frankrijk. Ik heb blogposts ingepland die verschijnen als ik weg ben, dus je hoeft niet veel te missen. Mocht je nog aanraders hebben in Nice, ik hoor het graag!

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten