vrijdag 10 augustus 2018

Friday Five: vijf auteurs die meer aandacht verdienen!

Hoi!

Heb jij ook wel eens een tof boek gelezen dat niemand kent? Zou jij willen dat een auteur wat meer lof verdiende voor zijn of haar boeken? Vandaag deel ik de vijf auteurs van wie ik ze wel even in het zonnetje wil zetten!


1. Jen Minkman

Afbeeldingsresultaat voor jen minkman

Het is niet per se dat Jen onbekend is, velen zullen haar boeken kennen. Wat het voor mij is, is dat Jen zoveel boeken heeft uitgegeven, dat je ze waarschijnlijk niet allemaal kent. Ik keek eens op Goodreads en zelfs ik zat mijn ogen uit te kijken over de hoeveelheid boeken die Jen onder haar naam heeft staan! En dat zowel in het Engels als in het Nederlands!

2. Miriam Borgermans

Afbeeldingsresultaat voor miriam borgermans

Miriam heeft de Slaves serie geschreven (en is er zelfs nog mee bezig). Ik vond Slaves 1: Raven en Slaves 1: Dante al echt mega goed, dus zij mag wel even een shoutout krijgen. Echt, begin aan deze serie, je gaat er zó dankbaar voor zijn!

3. Kerstin Gier

Afbeeldingsresultaat voor kerstin gier

Tuurlijk kennen een boel lezers Kerstin's boeken, maar ik wil toch even een plekje in de top vijf aan haar geven. Kerstin is de auteur van de Edelsteentrilogie en de Silber-trilogie. Inmiddels heeft zij niet echt meer nieuwe boeken, maar juist daarom verdient ze de shoutout, want haar voorgaande series zijn zó tof dat ze echt hip moeten blijven, ook onder nieuwe lezers!

4. Laura Steven

Afbeeldingsresultaat voor laura steven

Laura is een nieuw ontdekte auteur van de debut-YA: Allesbehalve Oké. Ik vond dit een heerlijk boek, vol hilarische momenten en ik hoop dat Laura wat meer aandacht krijgt en dat haar volgende boeken een succes gaan worden!

5. Megan Shepherd

Afbeeldingsresultaat voor megan shepherd

Megan is een beetje ondergesneeuwd naar mijn mening, tussen alle Tahereh Mafi's en Marissa Meyer's. En dat terwijl de Cage serie van Megan echt súper leuk is! Hopelijk komt zij snel weer met nieuwe boeken, want ik ben fan!

Welke auteur wil jij in het zonnetje zetten?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten