vrijdag 3 augustus 2018

Friday Five: boeken die je in één zit hebt uitgelezen!

Hoi hoi,

Het is vrijdag, dus tijd voor de vrijdag top 5! Vandaag een top vijf die ik heb bedacht: vijf boeken die je in één zit hebt uitgelezen. Dát zijn pas de goede boeken.


1. Julia & Jeremy 1/2 - Jessica WinterZowel deel 1 als deel 2 heb ik in één zit uitgelezen. Ik vond deze boeken zo mooi en je zag ze eerder al langskomen in de top 5 boeken die mij echt raakten. Het verhaal is bijzonder, de personages zijn mooi en ik vond het zo vlot lezen. Heerlijk!

2. de Grisha serie - Leigh BardugoEr is iets met deze serie dat me aan het lezen hield. Het is zo'n fijn verhaal en ik vind de wereld van de Grisha echt verslavend.

3. de One - Kiera CassDe Selectie was een paar jaar terug echt helemaal een hype en er zijn vast lezers die begrijpen hoe de One ons helemaal wow-de. Wat een slot op de trilogie!

4. Duizelingwekkende Hoogte - Katherine McGeeDit vervolg op Duizend Hoog, las ik echt in één dag uit. Het is een vrij dik boek, maar mega verslavend en super goed! Ik ben zó gek op deze serie.

5. Illuminae - Jay KristoffOndanks dat dit boek heel dik is, is het door het format super snel te lezen. Het bestaat uit e-mails, chats, flyers etc. Er is bijna geen geschreven tekst, dus je vliegt er doorheen.

Welk boek las jij in één ruk uit?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten