donderdag 12 juli 2018

My Perfect Book Life #32: pakketjes, pannenkoek en tante geworden!

Howdee!

Een lekker vol "dagboek" vandaag! Yay!

WEEKOVERZICHT


Ik begon de week relaxed! We kochten een zwembadje dus ik kon lekker lezen in de tuin. Ik las daar The Last Namsara uit en begon in The Outcast.


Mijn moeder en ik zijn altijd dol op puzzelen, dus we hebben weer een Jan van Haasteren 1000 stukjes neergelegd. Inmiddels is hij opgelost en ligt de volgende alweer klaar. Heerlijk!


De afgelopen week heb ik weer flink veel creatief gedaan. Ik heb nieuwe waterverf sets dus die probeerde ik uit, ik maakte deze zonsondergang voor een vriendinnetje.


Maar ik pakte ook het tekenen weer op! Je kunt al mijn creaties volgen op mijn speciale creatieve insta: @mybujoandart.


Met mijn bestie ging ik pannenkoeken eten en <3 <3. Ik ben zo dol op pannenkoeken! Ik had er een met spek, kaas en champignons. Oh, zo fijn!


Toen nog een ijsje toe, natuurlijk. Ik had een Spaanse sorbet met ijs, kokossiroop, kokosschaafsel, pistachenootjes, pistachesiroop en chocoladeschaafsel.


Na het restaurant gingen we nog even lekker een wijntje drinken en Jane the Virgin kijken.


Ik kreeg de afgelopen tijd ook veel pakketjes binnen! Ik heb er al een boel unboxed in een blogpost! Klik hier. 


Ik ben op 9 juli TANTE GEWORDEN! Aah! Het is echt zo bijzonder. Het is voor mij de eerste keer en wat een kereltje is mijn neefje. Hij is echt klein, maar toch zo sterk al. Ik ben verliefd op kleine Roan!

NETFLIX
Met mijn vriend ben ik begonnen aan The Good Place en we vinden het allebei super leuk. We hebben the Rain na aflevering 1 gestopt, bleh, dus blij dat we toch een leuke nieuwe serie hebben gevonden! We hebben zelfs zo hard gebingewatched dat we allebei de seizoenen al door zijn...
Ik heb seizoen 6 van Modern Family af en ga nu naar 7 toe. Ik vind het gewoon nog steeds leuk en dat gebeurt bij mij niet zo vaak, ik haak heel vaak na 3-5 seizoenen af (afhankelijk van de lengte van de serie). Alleen Once Upon a Time en nu Modern Family houden mij al 7 seizoenen vast.
Ik keek She's the Man; mijn absolute favoriete film! Ook keek ik Magic Mike, #RealityHigh, the Descendants en Clueless. Heerlijk toch, vakantie?

BOEKEN EN LEZEN
De afgelopen tijd heb ik The Last Namsara, the Outcast, Zombie Party, Elanus, Nevermoor, the Smoke Thieves uitgelezen waar je binnenkort recensies van kan lezen. Nieuwe boeken waren deze week: het Handschriftboek, The Smoke Thieves, Bravelands, Koninginnen, Neverworld Wake en Het Meisje dat de Maan Dronk. Momenteel ben ik bezig in De Hemel in het IJs en Jollyful Play (Murder Most Unladylike #4).

Heb jij al vakantie?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten