vrijdag 20 juli 2018

Friday Five: Vijf boeken die de auteur voor je gesigneerd heeft!

Hoi hoi,

Het is weer vrijdag en dat betekent: tijd voor een top vijf! De top vijf van deze week is 5 boeken die de auteur voor je gesigneerd heeft. Nu heb ik wel meer gesigneerde boeken in de kast staan, maar ik zal de vijf tofste/bijzonderste/leukste even eruit pikken.1. Salla Simukka - Snow White trilogieDit waren mijn allereerste gesigneerde boeken. Ik mocht eind 2014 Salla Simukka interviewen en ik had toen pas net mijn blog, dus ik vond dit reten spannend! Aan het einde wilde ze mijn boeken signeren en ik ben er onwijs trots op! Je kunt hier trouwens mijn verslag teruglezen van die dag.

2. Kiera Cass - de Selectie serieOok dit was een van mijn eerste gesigneerde boeken, maar ik vond het vooral tof dat Kiera Cass een heel bekende auteur was en tóch heb ik het voor elkaar gekrege om tijdens het Best of YA evenement


3. Veronica Roth - InwijdingIk ben echt mega Divergent fan en ik heb gewoon Veronica Roth ontmoet en haar handtekening. Naaah, trots dat ik ben op dat boek!

4. Julie Kagawa - Iron Fey/TalonJulie is gewoon zó'n leuk mens, het maakt me niet uit welk boek ik van haar gesigneerd krijg, ik ben trots op allemaal. Ik vind haar boeken geweldig en heb haar inmiddels al vaker ontmoet. Heel leuk ook dat ze me herkende ("I'll never forget your curls").

5. Lisa Williamson - Wie is nou Normaal?Het leuke aan dit gesigneerde boek vind ik dat ik ervoor een tijdje met Lisa een Q&A heb gehad. Ik heb meerdere vragen gesteld en ze bedankte me voor mijn vragen in haar boek. Zo leuk om te lezen, zoiets! Daarnaast vind ik haar boeken ook gewoon heel leuk en is zij zelf ook super lief!

Op welk gesigneerd boek dat jij hebt ben jij het trotst?

Liefs,
Monica

3 opmerkingen:

  1. Wat gaaf zeg! Zulke persoonlijke berichten zijn zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veronica Roth en Julie Kagawa zijn inderdaad twee fantastische auteurs om te ontmoeten! :D Mooi lijstje Monica!

    BeantwoordenVerwijderen