vrijdag 13 juli 2018

Friday Five: 5 boeken die je persoonlijk echt raakten

Haaaai!

Het is weer vrijdag, dus hieeeeer een nieuwe top vijf! Vandaag 5 boeken die me ontroerden als gekken of die iets bij me losmaakten zoals geen ander boek dat deed: vijf boeken die me persoonlijk echt raakten!


1. Zolang je bij me blijft & Tot je weer ademen kuntIk weet niet wat het is met deze duologie, maar het heeft me helemaal gewrecked gewoon. Wat een fantastische boeken. Ik kan gewoon niet genoeg lof uiten voor deze duologie. Allebei de boeken hebben een eigen manier van ontroeren en een eigen manier van aangrijpen. Na allebei de boeken was ik in tranen, maar om geheel andere gebeurtenissen. Wauw! Echt aanraders!

2. Waar het licht is


Sowieso heeft dit boek een plekje in mijn hart, omdat mijn eigen boek - Fatale Beloftes - iets weg heeft van dit boek. Ik las dit boek destijds voor de Hebban leesclub en vond het echt onwijs mooi!

3. Wat als...


Dit boek van Daniëlle Bakhuis greep me ook erg aan. Dit omdat het een boek is over pesten en ik heel lang gepest ben. De manier waarop dit boek het onderwerp aanpakt vind ik echt heel bewonderenswaardig.

4. De jongen uit het woud


Ik had zelf geen ervaringen met spirituele boeken, maar dat maakte dat ik dit boek heel bijzonder vond. Tijdens het lezen was ik erg geboeid en ontroerd. Zo mooi!

5. Ver van de Boom


Dit boek vond ik zo mooi! Ondanks dat ik geen van de situaties herken vanuit mijn leven, vond ik ze toch allen erg aangrijpend en zo mooi met elkaar verbonden! Wauw!

Welk boek deed echt wat met jou?

Liefs,
Monica

5 opmerkingen: