donderdag 14 juni 2018

Wrap up mei en TBR juni!

Hi daar!

Wauw, mei was een ongelofelijke leesmaand voor mij! Ik heb zoveel gelezen, vooral in de week van de Scallywagathon. Kijk je mee?Gelezen
Klik op de titel voor de recensie!

The Witch Doesn't Burn in this one (geen recensie; poetry)
I see London, I see France
An Enchantment of Ravens
Unhinged
Ensnared
Elvy's Wereld #2
Untamed (geen recensie; novella's)
The Fates Divide
The City of Bones
De Strijdmagiër
A Grimm Warning
Heel Me
Vermoorde Onschuld
The Extinction Trials
Het Dodenhuis
13 Reasons Why

Wauw. De teller staat dus deze maand gewoon op 15 boeken en 1 poetry collectie. Ik heb werkelijk nog nooit zóveel gelezen als deze maand. In de Scallywagathon las ik dan ook 6 boeken in 7 dagen, doordat ik non-stop aan het lezen was. Dit was wel echt de hoofdreden voor deze hoeveelheid boeken. Heerlijk, dat wel!

TBR juni
Ik wil in juni Verstrengelde Vleugels uitlezen, maar als jij deze post leest zie je denk ik dat het gelukt is, omdat de recensie al online is gekomen inmiddels. Daarnaast wil ik Inferno lezen, het slotdeel van de Talon serie en ook het slotdeel van de Call of de Forgotten serie: De IJzerstrijder. Ik heb ook Legendary besteld, het vervolg op mijn all time favorite boek Caraval. Tot slot heb ik ook The Extinction Trials #2: Exile besteld en eigenlijk zou ik die ook graag willen lezen. Mocht er ondertussen een recensie exemplaar binnenkomen, of mocht ik ineens zin hebben in een zomerse contemporary of een ander boek, dan kan het natuurlijk altijd veranderen met mijn TBR.

Welke boeken heb jij in mei gelezen?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten