zaterdag 30 juni 2018

Unboxing Bravelands pakket en meer + WIN!

Hii daar,

Ik dacht dat het misschien wel leuk is om eens in de zoveel tijd een unboxing time te doen. Onlangs kreeg ik een heel pakket binnen van uitgeverij Fantoom en dat vond ik zo geweldig dat ik er wel een blogpost over moet schrijven! Daarnaast heb ik nog wat andere dingetjes ontvangen en ik zal ze aan je laten zien!

BRAVELANDS


Ik kreeg ineens deze grote doos van de postman!


Toen ik het cadeaupapier eraf haalde zag ik dit. Ah, zo tof! Ik heb wel eens iets van de Warrior Cats gelezen, dus ik was ook heel benieuwd naar Bravelands.


Een vol pakket, zo te zien.


Het eerste item is een poster met een geweldige kaart op de achterkant.Het tweede item is een boekenlegger van het boek, dubbel... ;-)


Nog meeeeeer!


Het volgende item dat ik zag is Afrikaanse poederkoffie! Ahh, wat leuk gedaan. Ik drink zelf geen koffie, maar als jij dat wel doet moet je blijven lezen... ;-)


Buttons yay!!! En weer dubbel... ;-)


De volgende items waren kaarten met de cover van het boek en de kaart in het boek. Zo. Mooi. Gewoon!


Het boek vind ik echt heel mooi, die cover is zoooo prachtig! Dat goud en zwart, wauw!!


Het laatste item was zeker niet het minste. Er zat gewoon ook nog een mok in het pakket!! Wauw! De cover van het boek staat erop en Bravelands op de achterkant. Geweldig, die ga ik gebruiken tijdens het lezen.


Ongelofelijk lief hoe ik dacht alleen het boek te gaan ontvangen om ter recensie te lezen, en ik vervolgens verrast werd met een heel pakket vol toffe dingen! Ontzettend attent en ik ben er heel erg blij mee! Uitgeverij Fantoom, ontzéttend bedankt, wat een verrassing en verwennerij!

WIN

Zoals je zag kreeg ik sommige items dubbel en zoals ik zei drink ik geen koffie. Jij kunt daarom een boekenlegger, twee kaarten, een button en de koffie winnen! YAY!

Reageer hieronder wel boek jij nu aan het lezen bent en ik verloot het goodie pakketje onder de reacties <3

MEER UNBOXINGS

Aan het begin noemde ik het al even: ik heb nog drie pakjes binnengekregen die ik jullie wil laten zien.


Vandaag kreeg ik deze pakketjes binnen!Het grote grijze pakket is iets dat ik heb gekocht! Het is een light pad, speciaal voor handletteren en tekenen en zo. Je legt dan een afbeelding/tekst/etc. op de light pad en een leeg papiertje eroverheen en dan kan je heel makkelijk overtrekken. De light pad heeft drie standen, dus ideaal om aan te passen op je daglicht!


Het tweede pakketje is een boek dat ik ontving van MUS. Een boek met handschriften om je eigen handschrift te verbeteren. Hier ben ik erg benieuwd naar, omdat ik zelf een heel onregelmatig handschrift heb en nu veel bezig ben in mijn Bullet Journal met handletteren. Ik ben heel erg benieuwd wat dit boek voor inzichten gaat geven!


Tot slot kreeg ik een pakketje binnen van Hebban!


YAY! Ik mag meedoen met de Hebban leesclub voor the Smoke Thieves van Sally Green. Ik gaf me hiervoor op en hoopte mega erg dat ik mee mocht doen. Ik heb hele goede ervaringen met de Hebban leesclub en de komende tijd heb ik vakantie dus dan kan ik met alle liefde en aandacht het boek lezen en bespreken op het platform!


Dit zat er dus in mijn pakketjes! YAY, happy me! Ik verwacht nog meer boeken en dingetjes die ik heb besteld, dus als jullie het leuk vinden zal ik volgende keer weer een unboxing blog schrijven!

Vergeet niet om mee te doen voor het Bravelands goodiepakket! :)

Liefs,
Monica

2 opmerkingen:

  1. Ik ben nu het Duitse meisje aan het lezen en heb net Hazelwoud uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben The Queen of Zombie Hearts van Gena Showalter aan het lezen

    BeantwoordenVerwijderen