zondag 24 juni 2018

My Perfect Book Life #31: Avi Fauna, stageplek en chille trui

Hoi hoi,

Het is weer zondag, dus daar gaan we weer. Ik neem je mee achter de schermen ;-)

Vogelpark Avi FaunaMijn week begon tijdens een brunch in Vogelpark Avi Fauna. Voor mijn oma's verjaardag en Vaderdag gingen we met de familie lekker brunchen. Daarna nog het park in om vogels te kijken, aapjes te spotten en lekker te schommelen (ja, dat blijft leuk).

Selfie dag met nieuwe trui


Het werd een stuk kouder ineens, whyyy? Ik had net een nieuwe trui gekocht met C'est la vie erop, dus die kon ik mooi aan. En aangezien het van de week ook Selfie Dag was, zette ik hem gelijk op de foto.

Stage en scriptie


Het was tijd voor taart want afgelopen vrijdag hoorde ik dat ik was gekozen als stagiaire bij mijn voorkeursinstelling! Ik heb de plek! Ongelofelijk! Ik was zo ontzettend blij en dat betekende natuurlijk taart. Tevens leverde ik vrijdagochtend mijn scriptie in, dus de taart was dubbel verdiend. Nu nog wachten op het resultaat van mijn scriptie...

Yoga


Eindelijk kan ik weer yoga doen. Ik had fikse ontstekingen in de pezen van mijn schouders, dus ik moest het een lange tijd laten, maar eindelijk kan ik het weer opbouwen. Heerlijk! Het helpt mij erg mijn adem te controleren en daarna voel ik me altijd lekker soepel.

Netflix en film
Deze week heb ik de film Speed op TV gekeken, een wat oudere film maar nog steeds net zo leuk. Daarnaast ben ik op Netflix met mijn vriend begonnen aan The Rain, hoewel we pas 1 aflevering hebben gezien. Het is wel oké, denk ik. Ook ben ik weer begonnen aan een re-watch van alle Gossip Girl seizoenen. Heer-lijk!

Lezen
Ik ben vooral aan het lezen geweest in het Mindfulness boek van David Harp en dat vond ik echt een heel fijn boek om te leren ademhalen tijdens stresssituaties. Tevens heb ik het dikke Kinder- en Jeugdpsychiatrie studieboek aangeschaft en die ben ik alvast aan het doorworstelen voor mijn stage in september. Weinig spannends dus. Ik ben nog steeds aan het lezen in The Last Namsara, maar gelukkig schiet ik daar nu flink in op en ik ben gisteravond begonnen in The Outcast, de Prequel van de Summoner serie. Qua audioboek luister ik nu naar het laatste gedeelte van het tweede deel in de Murder Most Unladylike serie; Arsenic for Tea.

Snail Mail
Ook heb ik deze week mijn eerste snail mail pakketje in elkaar gezet en ik vond het echt heel leuk om te doen! Ik ben benieuwd wat mijn pal er van gaat vinden :-)


Bol partnerprogramma stoppen
Ook heb ik deze week besloten te stoppen met het Bol partnerprogramma wat ik nu ongeveer sinds een half jaar heb. Ik dacht toen dat het handig ging zijn om mijn lezers naar door te verwijzen voor info over het boek en natuurlijk iets aan te verdienen wat ik zou kunnen steken in boeken voor winacties. Het is me echter opgevallen dat het (voor mijn blog) echt maar iets van €10 voor een half jaar oplevert, dus dat is natuurlijk weinig om regelmatig een leuke winactie van te kunnen financieren, maar daar staan dan wel een half jaar lang recensies met een grote Bol knop voor in de plaats. Ik heb uiteraard niks tegen blogs met het Bol partnerprogramma, want ik vind het erg begrijpelijk dat je het zou doen, ik had het immers zelf ook. Voor mezelf heb ik nu gewoon de mening dat ik liever boekhandels steun en dan liever zelf winacties financieer. Ik wil hier geen hele discussie mee op gang brengen, het voelt voor mij gewoon beter om het niet meer te doen, dus dat wilde ik even laten weten, mocht je ineens de knop missen.

Dit was 'm weer!

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten