zondag 17 juni 2018

My Perfect Book Life #30: Snail Mail, bios en dansshow

Hey!

Een nieuw kijkje achter de schermen. Wat heb ik allemaal gedaan?

Snail Mail Pals


Sinds kort heb ik een Snail Mail Pal, dat is iemand met wie je brieven uitwisselt, maar dan met kleine dingetjes erbij als boekenleggers, sticky notes en andere stationary. Onze eerste uitwisseling was een boek en wat spulletjes. Super leuk! Ik ben nu bezig met een nog persoonlijker en feestelijker pakje te maken om terug te sturen.

In de tuin en de natuurDe laatste tijd ben ik weer wat doller geworden op de natuur. Ik heb er een hele tijd niks mee gehad door de pollen en de insecten, maar inmiddels kan ik er weer echt van genieten. Ik zit graag in de tuin of wandel een stukje. Ik fiets nu ook naar mijn werk en ontdekte toen hertjes!


Dansshow


Vorig weekend had ik de dansshow van mijn dansschool. Echt zo tof om te doen altijd! Ik voel me heel erg op mijn plek op het toneel, of ik nou dans of acteer. We deden een dans op Come Alive van the Greatest Showman en op Save a Little Love van Don Diablo. Tevens deden we de Avicii finale.

Films


Met mijn vriend ben ik naar Solo: a Star Wars story geweest. Wat een toffe film!
  


En met mijn zus ben ik naar Ocean's 8 geweest tijdens de Pathé LadiesNight. Ook dit was echt een hele leuke film!


Boeken


Ik kocht een hoop nieuwe boeken deze week, namelijk deze stapel én nog Legendary, A Murder Most Unladylike en the Extinction Trials: Exile. Doei vakantiegeld.

Daarnaast heb ik ook een aardig stapeltje gelezen weer, onder andere: Verstrengelde Vleugels, Alice in Tumblr-land, Inferno, de IJzerstrijder, Duw me weg hou me vast en Alice in Wonderland: pop up boek.

Netflix
Ik heb hart ge-Netflixt de afgelopen tijd. Ik ben met Modern Family aangekomen bij seizoen 6! Wauw, gewoon 2 seizoenen gekeken in deze week, hahah.
Jane the Virgin is inmiddels aangekomen bij seizoen 3 voor mijn BFF en mij.
Ik keek 13 reasons why seizoen 2 af en ook de twee afleveringen van beyond the reasons.
Ik keek de film SPF-18, die ik erg vond tegenvallen.
Met mijn vriend begon ik aan seizoen 6 van New Girl. Heerlijk!!
Nog bezig ben ik met seizoen 1 van Dynasty en seizoen 5 van The 100.

De komende tijd zal ik druk bezig zijn met mijn scriptie, gezien de deadline al over een paar weken is. Hopelijk kan ik veel blijven lezen, maar het zal op een lager pitje gaan.

Wat heb jij deze week gedaan? Tell me! :)

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten