zaterdag 2 juni 2018

My Perfect Book Life #29: babyshower, wéér lekker eten en On Your Feet!

Hoii!

Wat is er deze week allemaal gebeurd? Ik vertel het je!

Babyshower
Afgelopen week begon goed met de babyshower voor mijn zus. Ik heb haar met de lunch het huis uitgeloosd en toen we die middag terugkwamen was het helemaal versierd en zat het vol met haar vriendinnen. Erg gezellig was het en ook lekker, we hadden een high tea en iedereen had iets gemaakt. Dus smullen! Ikzelf had bastogne truffels gemaakt, met witte chocola.Souvenirs
Mijn ouders kwamen terug van hun vakantie in Duitsland en ik heb van hun drie hele leuke souvenirs gekregen. Een notebook (altijd gewenst) met een prachtige opdruk, een theedoek met katjes voor mijn uitzet en een beeldje van een gevouwen bootje met kikkers erin. Die staat in mijn boekenkast!


Lekker weer en lekker eten
Vanzelfsprekend was ik met dit lekkere weer weer in de tuin te vinden.Ik ging naar Utrecht met een vriendinnetje om te lunchen en ik had een heerlijke jar met Ice Tea Green en ook een heerlijk gerecht met mango en wortel. Ah, en nacho's! Onderstaande foto is de lunch die ik met mijn zus at toen we de tijd gingen volmaken tot de babyshower begon.


Waterverf
Ik kocht een nieuwe set waterverf en die kwam deze week ook binnen!


Scallywagathon
Deze week stond in het teken van de Scallywagathon, een readathon met enkele challenges. Ook toen het regende ging ik gewoon lekker lezen, met een dekentje uiteraard.


Ik bakte pannenkoeken


Oppassen
Ook ging ik op mijn oppaskindjes passen. Ze wilden per sé de Sprookjesboom film kijken. Stiekem vond ik dat niet zo erg.


On Your Feet!
Ik sloot de week af met een musical! Ik ging naar On Your Feet. Ik vond hem wel leuk, maar niet fantastisch. Voor de pauze vond ik spectaculairder dan na de pauze, toen kwamen er ook echt vier rustige liedjes na elkaar en ik had moeite om niet in slaap te vallen. Wel echt heel mooi gezongen en tof decor!
(Ah ^ en nacho's)

Netflix
Met Netflix ben ik begonnen aan (en al bijna klaar met) het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Heel tof weer.
Ook seizoen 5 van the 100 ben ik gestart. Al moet ik zeggen dat ik het niet zo leuk meer vind. Wéér een nieuwe groep mensen die erbij komen en oorlog willen voeren...
Ik keek So Undercover, maar verder heb ik deze week eigenlijk vooral gelezen en geen Netflix gekeken.

Reading
Deze week was een power week! Ik las maarliefst 6(!) boeken! Dankzij de Scallowagathon natuurlijk. Ik las de Strijdmagiër, (the Summoner #3) A Grimm Warning (the Land of Stories #3), Heel Me (Touching Juliette #4), the Extinction Trials, Vermoorde Onschuld en Het Dodenhuis. Ongelofelijk! Zo lekker gewoon. Hopelijk kan ik deze lees-spirit volhouden.

Wat heb jij deze week gedaan?

Liefs,
Monica

2 opmerkingen: