vrijdag 29 juni 2018

Friday Five: Boeken om te lezen in de zomer!

Hello hellooo!

Vandaag is het weer vrijdag dus een nieuwe Friday five staat op de planning! Vandaag geef ik je vijf boeken die ideaal zijn om in de zomer te lezen!1. Mijn reis met Jake - Morgan Matson

Afbeeldingsresultaat voor mijn reis met jake

Het eerste boek wat in mijn gedachten springt is Mijn reis met Jake. Ik las dit boek iets van vijf jaar geleden in de zomer en het was zo'n heerlijk zomers boek! Sindsdien heb ik het al tweemaal herlezen en het blijft leuk. Een roadtrip met een meisje en een jongen, vol met bonnetjes, playlists, foto's, doodles en andere dingetjes. Je reist echt met ze mee, maar ondertussen zit er ook nog een diepere laag in. Me like! Al kun je eigenlijk elk Morgan Matson boek er wel bij pakken, denk ik, haha.

2. De Edelsteentrilogie - Kerstin Gier


Gerelateerde afbeelding

Hoewel het misschien geen zomers thema heeft, is het toch een heerlijke serie om in de zomer te lezen. Ook in de winter trouwens. En de herfst. En lente. Oké, ik ben gewoon dol op de serie!

3. Alle boeken van Lisette Jonkman

Afbeeldingsresultaat voor lisette jonkman boekenAfbeeldingsresultaat voor lisette jonkman boekenAfbeeldingsresultaat voor helemaal het einde lisette

Lisette heeft zo'n heerlijke humor en een fijne schrijfstijl, elk boek van haar kun je in de zomer lezen. Door haar luchtige thema's en geweldige woordkeuzes vlieg je door haar boeken heen. De gekleurde covers zijn ook lekker zomers ;-)

4. Alle boeken van Robin Benway

Afbeeldingsresultaat voor robin benway boekenGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor robin benway boeken

Ik ben super fan van Robin Benway. Girlpower was het eerste boek dat ik van haar las over drie meiden met speciale gaven, écht heel leuk! Emmy & Olivier is een heerlijk zomers verhaal met een ontroerende laag, maar ook het nieuwste boek van haar Ver van de Boom is weer een topper. Pak er dus zeker een Benway bij voor een geslaagde zomer!

5. Vallen - Jackie van Laren

Afbeeldingsresultaat voor vallen jackie van larenAfbeeldingsresultaat voor vallen jackie van laren

Een heerlijk verhaal voor tijdens de zomer over een ruige rockstar en een journaliste. Echt, dit is zó genieten <3 Hij is er in twee covers, de rechter is de cover waarin ze ook deel twee hebben doorgevoerd dus let daar op mocht je deel 2 nog willen. Ikzelf ben na één gestopt, het is een afgerond verhaal en ik vond het genoeg om het daar te stoppen.

Welk boek wil jij deze zomer graag lezen? Geef me tips :)

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten