vrijdag 8 juni 2018

Friday Five: Boeken die een vervolg verdienen

Hoi hoi,

Het is weer vrijdag, dus tijd voor de Friday Five! Vandaag de top 5 boeken die een vervolg verdienen, want sommige standalones hadden nooit standalones mogen blijven...


1. Girlpower - Robin Benway


Dit boek is al jaren één van mijn favorieten. Het gaat over drie zussen met gaven: eentje kan in de toekomst kijken, eentje kan gedachten lezen en eentje kan onzichtbaar worden. Van mij hadden er wel meer avonturen van de zussen mogen zijn dan dit enkele boek!

2. Harteloos - Marissa Meyer


Ondanks dat het boek een pre-verhaal is op Alice in Wonderland en het eigenlijk vrij afgerond is, had er van mij nog wel een boek mogen komen over Lady Catherine Pinkerton. Ik vond dit echt een heerlijk boek.

3. Vertel me drie dingen - Julie Buxbaum


Toen ik de ontknoping las van Vertel me drie dingen en erachter kwam wie Iemand Niemand is, was voor mij het boek zo abrupt klaar... Ik had zo graag nog meer willen lezen over dit schattige koppel!

4. IJs en Steen - Victoria Scott


Dit is een beetje een dubbel iets, want in principe is dit al een serie (Water en Vuur was deel 1, dit is deel 2), maar de uitgeverij is na deel 2 gestopt met vertalen en ik baal daar nog steeds méga van. Ik vond de serie zo ontzettend gaaf, dus deel 2 verdient eigenlijk nog steeds een vervolg...

5. Allesbehalve oké - Laura Steven


Tot slot: Dit heerlijke, grappige boek mag van mij nog wel even doorgaan. De personages waren tof, de verhaallijn was tof en er zit vast nog wel meer potentie in om te beschrijven in deel 2.

Van welk boek zou jij graag een vervolgdeel in handen willen hebben?

Liefs,
Monica

1 opmerking:

  1. Er komt een vervolg van allesbehalve oké! En water en vuur 3 zal er wellicht nooit komen, want de auteur heeft ook haar boek niet kunnen uitgeven in Amerika (raar verhaal, maar ze heeft geen uitgeverij die het kan uitgeven). Hopen dat het er wel ooit komt!

    BeantwoordenVerwijderen