zaterdag 9 juni 2018

Blogtour: Verstrengelde Vleugels - Vanessa Gerrits

Hey!

De blogtour van DVP voor het boek Verstrengelde Vleugels is al enkele dagen bezig, maar vandaag is het dan eindelijk mijn beurt! Ik las Tweedehands Vleugels en Zilveren Vleugels met veel plezier en deel 3 is vandaag aan de beurt om te bespreken.


Waar gaat Verstrengelde Vleugels over?


Cover en flaptekst
Ja, die covers... Prachtig toch? Ik moet wel zeggen dat ik de personen op de cover wel heel erg gedigitaliseerd vind, en dat vind ik jammer, maar aan de andere kant past het wel weer en zijn ze ook herkenbaar op elk deel. De kleurcombinatie is echt wauwie! De delen staan ook super mooi bij elkaar qua kleur. De flaptekst klinkt weer interessant, want wat gaat Lucy en Max nu weer overkomen?


Een nieuw avontuur
Wat ik aan dit deel heel tof vond, was dat Gerrits toch weer een heel nieuw avontuur wist te bedenken, nadat Zilveren Vleugels best flink afgerond voelde. En ik vond het verhaal in Verstrengelde Vleugels ook nog eens super leuk! Er zijn zoveel verschillende dingen gaande en dat maakt het echt een heel vol boek met plottwists, geheimen, verraad, onthullingen en ontwikkelingen. Super tof. Er waren weer dingen die ik totaal niet aan zag komen en ik vloog daardoor door het boek heen.

Beetje snel, maar toch ook lekker vlot
Het enige wat me tijdens het lezen een beetje tegenstond soms, was hoe snel dingen gingen. Al snel wisten ze om welke persoon het ging, een raadsel werd vrij snel opgelost, er gebeurde ineens iets met een personage van het een op het andere moment wat normaal wel wat langzamer gaat. Ik begrijp waarom en op zich stoorde dat niet per se, maar het voelde daardoor soms wat gehaast. Verder kon ik de vlotheid van het verhaal wel waarderen, want gebeurtenissen volgden elkaar in rap tempo op en daardoor had ik het boek al heel snel uit. Het was weer een toppertje!


Als jij de serie van Vanessa Gerrits nog niet kent, shame on you. Deze serie is echt heerlijk weg te lezen in elk jaargetijde. Elk deel brengt iets nieuws en je gaat van Lucy en Max houden!

4.5/5 sterren

Ik dank uitgeverij DVP hartelijk voor het recensie exemplaar.

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten