maandag 21 mei 2018

My Perfect Book Life #28: lekker eten, lekker weer en waterverf

Hii,

Daar gaan we weer: meekijken in mijn leven achter de schermen van mijn blog. Wat is er allemaal gebeurd sinds de vorige editie, waar ik ziek was en vrij weinig beleefde?


Ik begon de week met het bakken van bananenpannenkoekjes. Dit is een random eigen recept dat ik ooit eens heb "bedacht". Het zal vast bestaan, maar ik had niet op internet gekeken toen ik mijn banaan, ei, handje rozijnen en eetlepel pindakaas door elkaar klutste en opbakte in de pan. Beetje kaneel erop en mmm!Deze week probeerde ik ook voor het eerst iets uit met waterverf. Ik had dit nog nooit gedaan, maar het lijkt me wel heel leuk om dat goed te kunnen. Ik kocht bij de Action goedkope troep, want om te beginnen ga ik niet gelijk investeren. Eerst maar kijken hoe het gaat en of ik het leuk vind.


Het resultaat was ik eigenlijk best trots op! Vooral de rechter vind ik erg goed gelukt. Ik heb nog een beetje problemen met de zwarte verf die niet echt zwart is en met de witte verf die niet wit is. Ik kocht daarom een betere set waterverf, evenals een zwarte ecoline en witte acrylverf.


En ik maakte die week nog meer dingen met waterverf. Ik vind het wel heel moeilijk, maar het ontspant wel heel erg.


Ik ging uit eten bij Loetje en at een mega lekkere biefstuk met spek en ui. O. My. God. Het was zo perfect. Zo lekker gewoon.Het zonnetje begon te schijnen en dat betekende: kussen naar buiten, beentjes in de zon en een boek openslaan! Heerlijk zeg, zo in de tuin.


Ik kocht nieuwe sandaaltjes met een lage hak. Met mijn 1.84m moet ik niet met hoge hakken aankomen, maar toch kan ik mijn liefde voor hakken niet onderdrukken. Tijd voor een compromis.


Mijn ouders waren deze week op vakantie, dus ik nodigde mijn oma uit om bij ons pizza te komen eten. Haar oven is al jaren kapot en ze kan daarom nooit pizza bakken (en ze wil ook geen nieuwe oven), dus het is voor haar echt een verwennerij.


Een vriendinnetje van mij kwam deze week ook logeren, want ik had toch het huis voor mezelf. We kochten allerlei snacks in en aten het op tijdens Hannah Montana the movie, want nostalgie.Ja, nog meer eten. Afgelopen weekend ging ik pizza's maken met mijn vriendengroep. Van ananas tot bbq chicken, van champignons tot tonijn, we hebben werkelijk alle soorten gemaakt en we hadden dan ook veel teveel, maar het was heerlijk!

Netflix
Op Netflix ben ik weer wat actiever. Ik heb Step Up 1-5 gekeken, evenals the Toothfairy, Hannah Montana the Movie en Mean Girls 2. Qua series ben ik met mijn vriend begonnen aan Flash, maar we vonden het allebei een beetje dezelfde drama per aflevering, dus we probeerden Dynasty uit. De eerste aflevering vonden we erg leuk. Zelf ben ik aan seizoen 3 van Modern Family toe en met mijn vriend keek ik seizoen 5 van New Girl af. Aaahh geef me 6!!!

Reading
Deze week had ik dus het huis voor mezelf, waardoor ik veel tijd had om te lezen. Ik las Unhinged (Splintered #2), Ensnared (Splintered #3), Untamed (Splintered #3.5) en The Fates Divide (Carve the Mark #2) uit. Daarnaast begon ik aan The City of Bones (TMI #1). De recensies volgen deze week.

Wat heb jij deze week gedaan?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten