vrijdag 11 mei 2018

Friday Five: 5 auteurs die naar YALFest 2019 zouden moeten komen

Hoi daar!

Vandaag een nieuwe rubriek op My Perfect Book Life: the Friday Five. Joost van NerdyGeekyFanboy stelde op Twitter voor om met bloggers die mee wilden doen elke vrijdag een top 5 te doen. Dit verschilt per week en ook elke week kan je als blogger zelf beslissen of je mee wilt doen of niet. Het onderwerp van deze week vond ik erg leuk, dus hierbij mijn top 5 auteurs die ik graag zou zien op YALFest 2019!Let op: YALFest 2019 staat nog niet bevestigd op de agenda, dus het wil niet zeggen dat het evenement zal plaatsvinden, noch zijn de auteurs die ik hier noem degenen die ook daadwerkelijk langs gaan komen. Dit is allemaal een stel-dat <3

1. Sarah PinboroughSarah Pinborough, auteur van 13 minuten en Het Dodenhuis zou eigenlijk al naar YALFest 2018 komen, maar op het laatste moment ging dat helaas niet door. Desalniettemin zou ik haar heel graag zien op YALFest om mijn boeken te laten signeren!

2. Stephanie GarberAls Stephanie Garber naar YALFest zou komen (ondanks dat haar boek niet door een meewerkende uitgeverij is uitgegeven), dan gil ik de boel bij elkaar en ga ik kamperen in de rij voor het signeren. Want Caraval/Het Zwarte Hart is mijn favo boek aller tijden.

3. Kerstin Gier
Kerstin Gier, auteur van de Edelsteentrilogie en de Silber-trilogie, heeft recent niet echt YA uitgegeven, maar toch ben ik een enorme fan van haar boeken. Ik zou het zo leuk vinden als ik haar ooit mag ontmoeten en mijn boeken mag laten signeren.

4. Sarah J MaasEhhhh. Need I Say MORE? Ik denk dat als zij ooit naar YALFest zou komen, de kaartjes binnen een seconde uitverkocht gaan zijn. Onze queen.

5. Robin Benway
Laten we zeggen dat de Fontein ook ineens auteurs mag bijdragen aan YALFest, dan zou ik 10000% Robin Benway willen ontmoeten. Ik las Girlpower van haar toen ik 16 jaar was, en dat boek heeft gemaakt dat ik dol werd op lezen. Sinds dat boek vond ik al haar boeken echt geweldig. Ik ben dol op haar schrijfstijl.

Welke auteur(s) zou jij graag willen ontmoeten?

Liefs,
Monica

1 opmerking:

  1. Wat een mooi lijstje! Ik denk dat iedereen echt laaiend zal worden voor Sarah J. Maas, haha! :D

    BeantwoordenVerwijderen