donderdag 31 mei 2018

Boeken die uitkomen in... juni!

Hoi boekenwurm!

We gaan richting juni en dat betekent: nieuwe releases! Ik zet ze op een rijtje, dus kijk je mee?

Wit Konijn / Rode WolfOp 1 juni trapt uitgeverij Gottmer de maand af met een psychologische fantasythriller over een wiskundig genie dat na een paniekaanval ontdekt dat zijn moeder dood is en zijn zusje verdwenen...

Heerestraat en Rozenlaan
Bij uitgeverij Blossom Books verschijnt op 5 juni een heerlijk zomers boek van de auteur van Pasta en Passie.

De bovenwereld 2: de MagiërsOok op 5 juni verschijnt het vervolg op Drakendal: de Magiërs bij uitgeverij de Fontein. Deze prachtige hardcover moet je hebben, toch?

Checkout & 23 Minuten bundelLuitingh-Sijthoff komt met een bundel van twee al uitgegeven boeken: Checkout van Juultje van den Nieuwenhof en 23 minuten van Vivian van de Velde. Deze twee boeken komen samen in één boek gebundeld voor slechts €10! Ren daarom op 13 juni naar de winkel.

Zoek me tussen de sterrenOp 13 juni komt nog een tof boek uit: zoek me tussen de sterren van Francesca Zappia bij uitgeverij Young and Awesome. Dit is de vertaling van Eliza and her Monsters!

Midnight JewelYoung and Awesome brengt nog een boek op de markt in juni: Midnight Jewel! Het vervolg op the Jewel is ook op 13 juni beschikbaar!

The OutcastHIER KIJK IK NAAR UIT. AAH. Ik vind de Summoner serie zo gaaf en ik heb de trilogie uitgelezen in een ruk. Dit 'companion' deel gaat over Arcturus en ik ben heel erg benieuwd naar zijn verhaal.

Ver van de BoomEn hier is de award voor het boek waar ik het meest naar uit kijk in juni: Ver van de Boom! Ik ken Robin Benway al van haar boeken Girlpower en Bonustrack en toen Emmy en Olivier uit kwam, was ik helemaal verslaafd aan haar. Elk boek moet ik gewoon hebben en ik weet zeker dat ik Ver van de Boom ook echt geweldig ga vinden! Op 16 juni is hij in de winkel beschikbaar!

De tovenaars van OoitEen boek wat ik al op het oog had in het Engels was the Wizards of Once. Uiteindelijk heb ik hem niet gekocht omdat ik zag dat hij bij Luitingh-Sijthoff zou verschijnen! Op 22 juni kun jij de Tovenaars van Ooit ook bemachtigen!

CaelianTot slot een boek wat ik niet ken of van heb gehoord, maar die me wel heel tof lijkt: Caelian. Een nieuwe fantasyreeks van Latoya Moirae over Wendy van Peter Pan, maar dan in de 23e eeuw tijdens ruimtereizen! Heerlijk, toch? Nog even geduld wel, want pas op 29 juni is hij beschikbaar.

Dit waren de boeken van juni! Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Liefs,
Monica

2 opmerkingen: