zaterdag 21 april 2018

My Perfect Book Life #26: zon, veel lezen en cactussen

Hoii,

Weer een nieuw kijkje achter de schermen. Ik heb ontzettend veel gelezen sinds de vorige keer, maar het was dan ook super lekker weer! Kijk maar mee met alles ;)

Mijn week begon binnen op bed, toen het weer nog niet geweldig was. Ik was bezig in Splintered, die ik ook uitlas.


Op dinsdag ging ik met mijn moeder naar het tuincentrum, waar het helemaal in lentesferen was. Er waren ook een boel cactussen in het tuincentrum en ik vind die plantjes zo schattig! Ik nam weer twee kleintjes mee.


Op 14 april waren de uitreikingen van the Indie Awards, waar ik ook een interview voor heb gedaan. Helaas heb ik niet gewonnen, maar ik vond de opzet heel leuk gedaan en vanaf mei kun je elke week een interview met een auteur zien, dus ook die van mij!


Heerlijk dat eindelijk de zon doorkwam. Ik nam mijn plaats in de tuin in op mijn heerlijke ligbed en las de Laatste Magiër uit.


Toen het fris begon te worden schoot ik in mijn kerstonesie en met een schaaltje chips begon ik aan Fataal Spel, wat ik in één zit uitlas!


Woensdagavond had ik een meidenavondje. We gingen allerlei hapjes maken als nacho's, garnalen in knoflooksaus, worstjes in bladerdeeg, mozarella in bladerdeeg, pizzabroodjes en nog veel meer. Oh, het was zo lekker! 


Een nieuw boek kwam binnen en aangezien Yalfest morgen al is, begon ik hem meteen te lezen: Allesbehalve Oké van Laura Steven.


In het warme zonnetje las ik dit boek uit. Wat heb ik hierom gelachen!


Mijn volgende boek was de Happiness Goeroe voor de blogtour van Harper Collins. Die las ik in twee middagjes in de zon uit en ik werd er helemaal happy van! Dinsdag komt mijn recensie online. Oh, en dat stuk taart van de Drie Graefjes was natuurlijk erg gewenst!


Eigenlijk is dit gewoon mijn week in één foto: kat, laptop voor recensies, boek om te lezen en ijskoude limonade op een chill ligbed. Heerlijk. Heb jij ook zo van de zon kunnen genieten? Hier was ik trouwens bezig in Schaduwzwart (Spellslinger #2), wat ik gisteren uitlas.

Films en series
Op Netflix ben ik bijna klaar met seizoen 2 van Jane the Virgin die ik samen met mijn BFF kijk en bijna bij seizoen 2 van Modern Family. Ik heb That Awkward Moment gekeken en Mean Girls voor de 20484878e keer gezien. Verder volg ik nu de NPO 3 serie True Selfie.

Ik ben nu druk aan het zoeken naar een stage voor september dit jaar, dus daar gaat veel tijd heen. Verder gaat ook mijn scriptie nog steeds door, maar gelukkig krijg ik genoeg tijd om even lekker te lezen. Deze week las ik maarliefst 5 boeken en dat heb ik echt nog nooit gehad, dus mijn wrap up van april zal lekker gevuld zijn!

Nieuwe boeken
De afgelopen week kocht ik twee nieuwe boeken: Obsidio (the Illuminae Files #3) en Nevermoor. 

Wat was het hoogtepunt van jouw week?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten