zaterdag 7 april 2018

My Perfect Book Life #25: chilling, paasontbijt en een foute legging

Hii lieve lezer,

Deze week veel foto's in het kijkje achter de schermen. Ik heb veel chill momenten gehad en een aantal dingen ondernomen (dat klinkt echt heel lui). Lees je mee?


Het einde van het vorige weekend sloot ik af met een Bock biertje. Ik ben dol op speciaal bier en Bock blijft één van mijn favorieten!


Een ijskoffie is ook wel op z'n plek.


Voor de verjaardag van mijn vriend gingen we met zijn ouders, broertje en zusje uit eten. Heerlijk bij de Argentijn. De tafel stond bomvol eten en het was echt ontzettend lekker!


Ik ging naar de Waterstones in Amsterdam, voor de eerste keer. Ja, je leest het goed. Ik ging voor het eerst ooit naar de Waterstones. Ik vond het heel erg tof, want waaaah wat een boeken! Wat me wel opviel, was dat er nauwelijks hardcovers waren en dat vond ik erg jammer, want daar ging ik een beetje voor. Maar ja.


Chillen op de Dam in het zonnetje.


Ik las Welkwoud uit en wát een boek is dit weer. Zo mooi, fantasierijk en <3 <3.


Deze foute legging kon gewoon niet missen in mijn week-recap. Ik ben er helemaal trots op, want bloemetjes.


Ik ging naar de kringloop (hé, daar is m'n legging weer!) en ik kocht een boel toffe boeken. Ze hebben normaal nauwelijks leuke boeken, laat staan in het Engels. Deze keer had ik toevallig een goede slag.


Ik ging naar Schagen voor een afspraak voor de uni, maar ik had tijd over dus ik ging ook nog even het centrum in. Het is daar leuk winkelen! Ik kocht eigenlijk alleen maar cadeautjes voor anderen, maar het is toch lekker om in het zonnetje daar tussen de winkels te wandelen. 


Om 's avonds extra te relaxen doe ik nu een haardvuurtje aan op Youtube. Je gelooft niet hoe fijn dat werkt. Ik krijg het er zelfs lekker warm van. Nee, oké, dat niet, maar het is wel sfeervol.


En natuurlijk het felbegeerde paasontbijt. Hier kwamen nog scrambled eggs bij, maar kijk toch eens wat er al staat. Mmm. Het was erg lekker, maar we kregen het niet op.

Ook zette ik dit weekend een nieuwe boekenkast in elkaar! Binnenkort laat ik in een blogje mijn bouwproces en voor-en-na resultaat zien!

Netflix


Op Netflix ben ik weer wat actiever. Ik heb met mijn beste vriendin bijna seizoen 2 van Jane the Virgin af, zelf keek ik het laatste seizoen van Reign in één week tijd én ik begon met Modern Family. Ik vind dat echt een heerlijke serie, dus ik ben blij dat er nog tig seizoenen van zijn!

Heb jij ook een paasontbijt gehad?

Liefs,
Monica

en Jack <3

2 opmerkingen:

  1. Modern Family is inderdaad geweldig! Ik kan beginnen met seizoen 7, maar ik wil niet dat het ophoudt :')

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha jaaaa dat is herkenbaar. Ik ben heel benieuwd, vind t tot nu toe echt geniaal!

      Verwijderen