maandag 9 april 2018

Ik heb een nieuwe boekenkast! (bouwproces + resultaat)

Helloooo,

Mijn vader was van plan de verwarming in mijn kamer weg te halen, omdat ik die nooit gebruik, toen hij ineens met een idee kwam: "daar kan eigenlijk wel een nieuwe boekenkast!" Eh, ja, beste plan ooit! En hoewel ik verwacht had dat het nog wel even ging duren, hadden we deze Pasen al alles geregeld. Benieuwd? Ik neem je mee van begin tot eind!


Zo was het eerst, een verwarming met erboven een wandmeubel waar mijn tv op staat. Die verwarming ging dus weg, en de wandmeubel maakt plaatst voor een boekenkast.


Hop, weg met die verwarming. Kaal hè?


Ennnn daar is mijn boekenkast.


Nu nog even in elkaar zetten.


Ik maakte het mezelf moeilijk door niet de kant van de gebruiksaanwijzing te nemen, maar op de andere kant alles erin te slaan. Hierdoor moest ik alles in spiegelbeeld plaatsen. Waarom, Moon, waarom?


Maar dan staat de omtrek uiteindelijk toch!


Een flinke zooi gereedschap, want de tv en alle apparaten moeten worden geplaatst en snoeren moeten nu worden weggewerkt.


Oké, dat is moooooi. Nu de boeken er nog in!


Het was inmiddels donker toen ik klaar was met inruimen en opruimen. Dit is het resultaat! Fairylights, boeken en een mooi uitzicht. Wat vind jij? (In het echt is het nog gezelliger dan op de foto, echt waar).


De volgende dag heb ik hem er ook nog maar even in het licht op gezet. Het is een wat lagere boekenkast, maar perfect voor op die wand zo met m'n tv. Happy me!

Hoeveel boekenkasten heb jij?

Liefs,
Monica

2 opmerkingen:

  1. Lekker opgelost zo. Ik heb er beneden 3 gewone billy's met 2 ervan die er verlengstukken op hebben staan. En nog te weinig plek. :P

    BeantwoordenVerwijderen