maandag 30 april 2018

Boeken die uitkomen in: mei!

Hellooo,

Heerlijk, de overgang van april naar mei. In april hebben we de lente al echt gespot en zelfs een stukje zomer, maar in mei krijgen we (hopelijk) nog veel meer lekker weer voorgeschoteld. Want dan kunnen we een boek uit de lijst hieronder op schoot nemen!

Inferno - Julie KagawaOm maar gelijk met de deur in huis te vallen met het boek waar ik het meeste naar uitkijk: INFERNO! Ik ben echt mega fan van Julie en haar Talon serie is echt heel erg gaaf. Toen ik deel 4 (Strijder) uit had, begon het lijden, maar nu is dan eindelijk deel vijf er! Vanaf 15 mei ga ik gillend op de deurmat liggen - oké, dat is wat eng - want aah! Heerlijk!

Hof van IJs en Sterren - Sarah J MaasOp 16 mei komt deze precious uit. Hij is niet heel dik, maar ik denk dat het zeker een mooie toevoeging gaat zijn aan de serie.

The Empress - S.J. KincaidOp 16 mei komt ook het vervolg op The Diabolic uit bij Young and Awesome: the Empress.

De Nachtbrenger (Vuur en As #3) - Sabaa TahirEINDELIJK. Daar is het vervolg van een fakkel tegen het duister! Deel drie in de Vuur en As serie komt eindelijk en ik ben echt super benieuwd hoe het verdergaat. Jij ook? Dan huppel je vrolijk naar de boekhandel op 17 mei.

Zwartkracht (Spellcaster 2) - Claudia GrayOok het vervolg op Zwartspreuk komt in mei uit bij Harper Collins. 29 mei om precies te zijn, dus nog eventjes geduld.

Vermoorde Onschuld - Jennefer Mellink
Ook Jennefer Mellink komt weer met een nieuwe YA thriller! Op 7 mei brengt Luitingh-Sijthoff dit spannende boek bij de boekhandels.

Obsidian - Jennifer L ArmentroutOhhhh. Een boek waar ik méga naar uitkijk is Obsidian van Jennifer L Armentrout. My lord, wat een prachtige cover en wat klinkt die synopsis toch geweldig. Andere boeken van haar heb ik verslonden dus ik kan niet wachten tot Obsidian verschijnt!! Is het al 29 mei???

Op zoek naar - Ava Dellaira


Op 10 mei brengt Luitingh-Sijthoff ons een nieuw boek van de auteur van Liefdesbrieven aan de Sterren (die nu maar €5!!! kost!): Op zoek naar. De cover vind ik al veelbelovend en ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Jij ook? Nog 10 dagen wachten... ;-)

Naar welk boek ben jij het meeste benieuwd? Laat het me weten! :)

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten