maandag 19 maart 2018

My Perfect Book Life #24: sneeuw, nominaties en beschuitpap

Hé jij,

Weer een nieuw kijkje achter de schermen zien? Dan zit je goed!


Ik kocht een nieuw dekbedovertrek, want mijn andere was echt wel door zijn beste tijd heen. Ik koos voor bloemetjes, want ik ben helemaal klaar voor de lente. Nu buiten nog.


Het sneeuwde van de week! Ondanks dat van mij de lente mag beginnen, vond ik het toch wel weer mooi zo'n witte wereld.


We hadden geen toetjes meer in huis, dus ik ging beschuitpap maken met kaneel. Mmmm zo lekker!

Emmy van Zonenmaan houdt jaarlijks een 'event' waarbij lezers en bloggers complimenten kunnen insturen naar boekbloggers. Ontzettend leuk om te doen, en natuurlijk super leuk om te zien dat iemand gewoon een compliment voor mij heeft ingestuurd! Wat een eer :)


Nog iets heel gaafs, zag ik vorige week donderdag. Ik sta op de shortlist voor beste boek 2017 van de juryprijzen bij the Indie Awards! :O! Wat bizar! Ik had nooit verwacht dat ik van de 241 deelnemende boeken überhaupt op de longlist zou komen, laat staan op de shortlist. Of ik nou win of niet, ik vind deze shortlist nominatie al zo geweldig dat ik nu al een beetje heb gewonnen voor mezelf <3


Toen ik een jaar of 11 was begon ik aan een heksentrilogie, die ik ook vrij snel af schreef. Ze bleven altijd als Word-document op mijn laptop staan, omdat ik me schaam voor het kinderlijke verhaal en ze dus nooit wilde publiceren. Toen bedacht ik me dat ik ze ook niet hoef te publiceren, ik kan ze natuurlijk ook gewoon voor mezelf drukken! Ik deed dit in een omnibus. En hij is best gaaf geworden!!


Er was van de week een prachtige zonsondergang en ik kon de foto gewoon niet níét in mijn achter de schermen opnemen!

Ik begon ook met schetsen maken van random dingen. Ik heb nooit echt kunnen tekenen, maar ik heb er ook nooit echt tijd in gestoken. Ik probeer mezelf nu beter te maken door tekenboeken, tekenapps en oefenen. Veel oefenen. Op @mybujoandmore op Insta kun je mijn schetsen zien. Ook kun je daar al mijn bujo en lifelog spreads vinden!

LezenIk las Poison uit, evenals Onvergetelijk (the Darkest Minds #2). Ik las The Complete Alice, wat een heerlijk boek om te herlezen! Tot slot las ik ook in het Frans het verhaaltje van de schildpad en de haas, om mijn Frans op te krikken. Ik ben nu halverwege Een onzeker licht en begonnen in zowel Royal Passion als Splintered. Lekker druk bezig met lezen dus! Heerlijk.

Watch it!

Netflix staat bij mij even op pauze, omdat ik zoveel heb gelezen. Wel kijk ik nu op Youtube alle afleveringen van Goochelaars Ontmaskerd opnieuw. Ik was het meeste alweer vergeten. Ik ben zo dol op goochelaars, illusionisten en magic tricks. Echt aaaah. Iemand nog tips voor een goede serie of toffe films met goochelaars en illusionisten? Ik heb van de week Now you see me 2 gekeken en dat soort films bedoel ik dus <3

Heb jij nog iets leuks gedaan deze week?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten