maandag 5 maart 2018

My Perfect Book Life #23: eten, Fairyloot en Landal

Hii,

Een nieuw kijkje achter de schermen in een drukke, volle week!

Eten


Voor mijn verjaardag had ik een tegoedbon gehad voor taart bij de Drie Graefjes in Amsterdam. Deze ging ik mooi even innen. Ik mocht onbeperkt eten van mijn vriendinnen, maar ik was na 1,5 stuk toch wel echt nokvol.


Met een andere vriendin ging ik lunchen voor mijn verjaardag. Een grote bol met bacon, ham, ei en kaas was al aan deze tosti voorafgegaan. Het is ook zo lekker... :)


Mijn derde Fairyloot box ooit kwam binnen: Twisted Fairytales. Ik unboxete hem al op mijn blog. Wat vond ik ervan?


Samen met mijn zus en moeder ging ik een lente knutselworkshop doen. Ik koos voor de boomstam en probeerde er een soort feeëndorp van te maken. Ik vind het resultaat best schattig! Deze komt op de tafel in de tuin.

Netflix
Ik keek heel seizoen 2 van Greenhouse Academy, heerlijk! Ook ging ik weer verder met Reign seizoen 4.

Lezen
Ik las Het Ongelukproject uit. Aaah, wat een fijn boek! Daarnaast begon ik in Onvergetelijk en maakte ik veel voortgang in Queen of Shadows (75% gelezen). Ook begon ik in Landal met het herlezen van Caraval voordat Legendary uitkomt in mei. Ik las hem daar ook uit. Ik begon toen in Poison.LandalIk ging ook lekker een weekje met mijn vriend naar een Landal park om even te ontspannen. Het was echt geweldig! Super veel gewandeld en ontspannen. Top!


Twee uur in de trein, dat vraagt om een boek!


Lekker lezen in bad met een bad bom :) Of shoppen in de Designer Outlet in Roermond, waar ik hele gave zwarte Puma's kocht!


Ben jij al eens in de Designer Outlet in Roermond geweest?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten