vrijdag 2 maart 2018

Boeken die uitkomen in: maart!

Hoi hoi!

Het is inmiddels alweer maart, en in deze maand komen er een boel leuke boeken uit. Hier heb ik ze voor je, netjes op een rijtje gezet!

Heel Me - Tahereh MafiOhhh, toen Tahereh bekend maakte dat de Touching Juliette serie door zou gaan, was ik zooo blij! Ik vond deze serie echt super leuk om te lezen en had graag nog meer Adam, Warner, Kenji en Juliette gezien. Nu komt deel 4 eindelijk uit! De Engelse Restore Me kan je op 6 maart al in de winkels vinden, de Nederlandse versie Heel Me komt ietsje later, namelijk op 22 maart. HEBBEN!

Welkwoud - Tahereh MafiNu we het toch over Queen Mafi herself hebben, Welkwoud verschijnt op 6 maart, een soort companion boek met Verdermeer, maar dan wel met een eigen verhaal. Dit boek staat zeker weten in mijn top 3 boeken die in maart uitkomen. Ik kan niet wachten! De cover is weer geweldig, maar we hebben het dan ook over een Blossom Books boek ;)

Obsidio (EN) - Amie Kaufman en Jay Kristoff
Als we het over bijzonder vormgegeven boeken hebben, is het toch wel de Illuminae serie van Amie Kaufman en Jay Kristoff. Wat een gave serie! Deel 3, Obsidio, verschijnt op 13 maart en deze cover is alweeer tof!

De Royals 3: Geheimen - Erin WattAaaaah. Dit boek staat ook in mijn top 3 'wil-ik-mega-graag-lezen' van maart. Ik heb de Royals 1 & 2 verslónden en allebei dikke 5 sterren gegeven. Nu komt eindelijk deel 3 - Geheimen - uit en aaah ik wil het want de cliffhanger is verschrikkelijk! Op 13 maart naar de winkels vliegen, dus.

Schaduwzwart - Sebastian de CastellIedereen werd verliefd op de cover van Vogelvrij, het eerste deel in de Spellslinger serie van Sebastian de Castell. Zo ook ik. Hoewel ik op het verhaal wel wat aanmerkingen had, was ik zeker benieuwd naar deel 2. Op 15 maart komt hij dan eindelijk en die cover is wéér zo prachtig!

Bloed en Beenderen - Tomi Adeyemi
Bij Harper Collins verschijnt op 20 maart Bloed en Beenderen. En leuk is, je kan Tomi Adeyemi ontmoeten op YALfest 2018!

De Bliksemdief graphic novel - Rick Riordan
Bij Best of YA verschijnt iets heel gaafs: een graphic novel van de Bliksemdief! Op 20 maart kan je hem in de winkel scoren.

De laatste magiër - Lisa Maxwell
Eindelijk verschijnt op 26 maart de Laatste Magiër (Engels: the Last Magician) van Lisa Maxwell! Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Het is in ieder geval een dikkertje... (500+ pagina's).

Snitch - Margje WoodrowMargje is bekend om haar YA thrillers. Op 27 maart komt ze met een nieuw boek bij uitgeverij de Fontein: Snitch, die erg moderne onderwerpen aankaart.

Nevermoor - Jessica Townsend
Aahhh en ook dit boek ben ik mega benieuwd naar! Toen ik hem in het Engels gespot had, wilde ik hem al graag hebben, maar toen ik ontdekte dat hij werd vertaald wilde ik wel wachten. De cover is zó mooi en het wordt een prachtige hardcover. Op 30 maart kun jij een kwijlbakje bij de hand nemen en dit boek openslaan bij een kopje thee.

Dit waren mijn anticipated boeken voor maart!

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten