zaterdag 31 maart 2018

Boeken die uitkomen in: april!

Hi bookgeek van me!

Maart, waar ben je gebleven? We gaan gewoon alweer april in. Geloof jij het? Wat ik niet geloof, is welke toffe boeken er in april uit gaan komen! Kijk je mee?

De taal der doornen - Leigh BardugoIedereen kent Language of Thorns wel, maar voor de lezers die liever de Nederlandse versie willen lezen, komt op 5 april goed nieuws. Blossom Books brengt de Taal der Doornen uit en hij is móói!

Allesbehalve oké - Laura StevenEen boek waar veel mensen op wachten, is Allesbehalve oké van Laura Steven. Laura Steven komt naar YALfest, dus zorg ervoor dat jij op 10 april dit mooie boek in huis haalt en hem snel leest vóór 22 april ;)

Carve the Mark #2: Fates Devide - Veronica RothOok komt op 10 april het tweede deel van de Nederlandse Carve the Mark uit. Fans hebben er meer dan een jaar op moeten wachten en yes! EINDELIJK kunnen we doorlezen! Ik ben zo klaar voor het vervolg <3

I see London I see France - Sarah Mlynowski
Een ander tof boek gaat Best of YA uitgeven in april: I see London I see France. Ik ben heel benieuwd naar dit reislustige boek. De cover is in ieder geval al veelbelovend. En wederom op 10 april in de winkel te verwachten. Wat een belangrijke dag ;-)

Fandom - Anna DayLuitingh-Sijthoff gaat op 18 april een boek in de winkels leggen dat een echte aanrader is voor alle fangirls en fanboys onder ons. Gek op cosplay of een bepaalde fandom? Dan is het boek Fandom ook echt iets voor jou!

Waar ik ga - Gayle FormanFans van Als ik Blijf en Zijn Jaar kunnen hun geluk op: Moon geeft Waar ik ga uit, het nieuwste boek van Gayle Forman! Op 20 april kun je dit boek in je handen houden.

De Strijdmagiër (de Summoner #3) - Taran MatharuHet boek waar ik in april het meest naar uit kijk is toch wel de Strijdmagiër. Ik vind de wereld van de Summoner gewoon heerlijk magisch en aaargh deel 2 was zo spannend! Op 23 april kun jij, net als ik, eindelijk met een ticket terug naar de wereld van Fletcher.

Het Dodenhuis - Sarah PinboroughApril is wel echt Best of YA maand zeg, met een vierde boek van hun dat uitkomt steken ze toch wel boven de rest uit! Het Dodenhuis, geschreven door de auteur van 13 minuten is een boek wat ik ook zeker wil lezen. Ik vond 13 minuten erg goed en ben heel benieuwd naar dit concept. Jij ook? Dan kun je hem op 23 april in de winkel vinden!

Dit was de lijst voor april! Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten