zaterdag 24 februari 2018

Unboxing Februari Fairyloot: Twisted Fairytales!

Hoiii,

Een paar daagjes terug ontving ik mijn derde Fairyloot subscription box ooit! Het thema is Twisted Fairytales en ik was zoooo benieuwd naar deze box! Ik ben namelijk dól op sprookjes en aaaaah.
Vandaag unbox ik hem voor je.


Weer een prachtige doos.


Oehh. Na openen is de spoilerkaart te zien met de toffe illustratie van de box van deze maand.

Het eerste item dat ik vind zijn The Witch and the Gingerbread House sokken. Het zijn 100% katoenen sokken, dus dat vind ik wel echt fijn. Ze zijn wel wat klein en als ik ze met mijn maat 41 aandoe schijnen ze erg door, maar ach. Het zijn paarse sokken met heksenhoeden en gingerbread huisjes. Tof!

Het tweede item dat ik vind is een wit doosje, waar een Grimm sprookjesmok in zit! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Dit item vind ik wel echt geweldig. Rapunzel, Roodkapje, Hans en Grietje... Ja, echt een sprookjesachtige mok. Ik weet niet of hij in de vaatwasser kan, maar helaas negeert Fairyloot mij ook compleet op Twitter en via de mail. Ach, dan maar in de kast laten shinen.

Het derde item dat ik vind is Poisonous bath salt. Ja, leuk hoor, ik heb alleen geen bad... Ik vind wel dat dat soort dingen een gok zijn als je subscription boxes doet. Er zijn genoeg mensen die geen bad hebben, dus het is altijd een item dat voor sommigen overbodig is. Tuurlijk is het heel leuk, maar niet voor mij dus.

Het vierde item dat ik tegenkom is een kaars geïnspireerd op het boek van deze maand. Ik vind het altijd schattig, zulke kleine kaarsjes, en hij ruikt zowaar ook nog lekker. Wel moet ik zeggen dat ik geen idee heb waar het van is...

Het vijfde en laatste item dat ik zie is een dunne houten boekenlegger van Roodkapje, met een quote erop. Aaah, dit vind ik wel weer super leuk! Ik ben dol op Roodkapje en zo'n stevige houten boekenlegger is echt heel gaaf.

Dan... komen we bij het boek aan! Pam, pam, pam... Het is... The Hazelwood van Melissa Albert. Damn. Ik heb dit boek al in het Nederlands en uiteindelijk viel hij me best wel tegen. Dit boek hoef ik dus in het Engels totaal niet te hebben. Het is wel gaaf dat hij gesigneerd is, maar that's that. Meh, ik ben best erg teleurgesteld. Ook omdat het boek voor mijn gevoel al in januari is uitgekomen. Jammer.


Dussss. Dit is de box van februari! Ben ik tevreden? Meh. Ik vind de mok en de houten boekenlegger erg gaaf. De sokken zijn wel oké en de kaars is alleen maar leuk omdat het een kaars is. Ik vind het boek niet zo leuk, dus de kaars heeft verder qua naam geen waarde voor mij. Ik heb geen bad, dus het badzout gaat ergens anders heen. En zoals ik dus al zei valt het boek me zwaar tegen. Een meh box dus voor mij in februari.

Heb jij ook de februari Fairyloot in huis? Wat vond jij ervan?

Liefs,
Monica

2 opmerkingen: