zondag 11 februari 2018

Stem en WIN: een boekenpakket!!

Hoiii!

Ongelofelijk gewoon dat ik genomineerd ben voor the Indie Awards. Los van of ik iets win is dit natuurlijk al een mega eer. Nu zijn de stemrondes begonnen en ik zou het héééél tof vinden als jullie allemaal op mij willen stemmen. Ik ben natuurlijk bereid jullie inzet te belonen! Ik heb een tof boekenpakket samengesteld voor één van jullie, waarvan in één boek dubbel heb en die dus ook nog los ga verloten. Daarnaast ga ik ook nog een 'troost'-pakketje samenstellen met wat boekenleggers en zo :)Wat kun je winnen?Ster, tak, spiraal, waaier - tekenboek
Luchtpiraten - Dan Walker
1989 - Susanne Wittpennig
Liefde met gebruiksaanwijzing - Aline van Wijnen
Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums - Christopher Edge
Onvergetelijk - Alexandra Bracken
Vlam en As - Francesca Haig

Woehww! Daarvan heb ik dus Liefde met gebruiksaanwijzing dubbel, dus die ga ik ook nog eens los onder jullie verloten!

Hoe kun je dit winnen?

Op https://theindieawards.nl/stem/ kun jij stemmen op je favoriete boek in de categorie 'mooiste cover', 'spannendste boek' en 'beste boek 2017'. Ik zou het geweldig vinden als je bij alle drie de categorieën op mij willen stemmen, al snap ik het als je mijn boek niet als spannend zou beschouwen, want daar doelt het ook niet op. Dus, het volgende moet je doen om kans te maken op het boekenpakket, het boek Liefde met gebruiksaanwijzing of een goodiepakket:

- Stem op de site op mijn boek met 'beste boek van 2017' want hier wil ik vooral voor gaan, als je bij de andere categorieën ook voor mijn boek gaat, ben je natuurlijk geweldig <3
- Mail naar myperfectbooklife@gmail.com een screenshot van de mail die je na het stemmen toegestuurd krijgt of mail deze door, zodat ik kan zien waar je op hebt gestemd.

Klaar! Duimen maar!

Je mag meerdere malen meedoen, dus als je zelf 4 e-mailadressen gebruikt en ook nog eens 8 vrienden voor je op mij laat stemmen, tel je 12 keer mee in de pot!

Zowel Nederland als België is welkom om mee te doen! <3

Aaaah. Oké, dat was het dan. Ik hoop zoooo dat jullie op mij willen stemmen! Deze stemming duurt tot het einde van de stemrondes van The Indie Awards. Mocht mijn boek er door komen, dan ga ik zeker weer een exemplaar onder jullie verloten!

Liefs,
Monica

2 opmerkingen: