zondag 18 februari 2018

My Perfect Book Life #22: Hazelwoud, jarig en een nieuwe mobiel

Hoii,

Het is weer tijd voor een nieuw kijkje achter de schermen!

Ik kreeg een heel mooi pakketje van Hazelwoud binnen van uitgeverij Moon. Uitpakken was een feestje!En ik ging hem gelijk lezen.Ik ging met Lindsey naar een pannenkoekenhuis als pre-verjaardagsdiner. Och, wat hou ik toch van pannenkoeken met spek en kaas.Ik was op 2 februari jarig! Ik heb een hoop toffe dingen gehad. Binnenkort laat ik je zien wat!Ik had mijn nieuwe jurkje aan en mijn nieuwe oorbellen in. En natuurlijk hingen er slingers. Ik ben een verjaardagsfreak.Ik werd dus 22 op 2-2 :)Ook kocht ik een nieuwe mobiel. Het werd tijd. Mijn iPhone 5 was een irritant object geworden die volgens mij in de puberteit was beland, want man man, wat reageerde dat ding slecht op wat ik wilde. Ik kocht geen Apple meer, helemaal klaar mee. Ik stapte over op de Huawei P8 Lite 2017.


Mooi hè :)

Netflix
Op Netflix ben ik inmiddels aan het eind van seizoen 3 van New Girl, die ik samen met mijn vriend kijk. Wat een geweldige serie is dat.
Ook met Jane the Virgin begin ik op te schieten, mijn beste vriendin en ik beginnen bijna aan seizoen 3.
Tot slot ben ik ook begonnen met seizoen 4 van Reign. Heeeeerlijk!

Inmiddels ben ik druk bezig met het zoeken naar een stageplek en met mijn scriptie, dus ik zit in een soort leesdip. Ik baal daar wel van, maar ik heb gewoon de tijd niet om nu te kunnen lezen. Wie weet komt daar in maart verandering in.

Wat heb jij voor leuks beleefd in deze eerste weekjes van februari?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten