zaterdag 27 januari 2018

My Perfect Book Life #21: BuJo, bioscoop en appeltaart

Hii

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een kijkje achter de schermen kregen, maar hier is ie weer!Ik ging naar The Greatest Showman en ik vond het gaaaaf!Ik nam veel relax tijd want ik had het erg druk. Ik begon in A Semi-definitive List of Worst Nightmares en die las ik lekker in bad.Ik ging weer veel bullet journalen met mijn zus, maar ook tekenen heb ik helemaal ontdekt. Ik heb tekenboeken gekocht en probeer nu mensen en elven en zo te tekenen ;)Ik ging naar Amsterdam Light Festival!Met mijn vriend probeerde ik een appeltaart te bakken.Ondanks dat hij als gedrocht in de oven ging, zag hij er achteraf toch nog lekker uit. En zo smaakte hij ook!Afgelopen week deed ik het lekker rustig aan. 'S avonds op tijd in bed en dan lekker lezen in Hartslag. Ook De Poppenmaker van Krakau las ik uit. Ik ben halverwege Queen of Shadows en die vind ik echt fenomenaal.

Netflix
Ik ben op Netflix weer opnieuw begonnen met alle seizoenen van New Girl, maar dit keer kijkt mijn vriend mee (yes!). Daarnaast ben ik begonnen aan seizoen 4 van Reign. Verder kijk ik hier en daar een film, ik ben nu meer into tekenen dan series bingewatchen.

Cadeau
Voor mijn zwangere zus ben ik bezig met een cadeautje. Ik ga niet verklappen wat het is, want zij leest mijn blog ook, maar ik ben er super enthousiast over en zal later zeker het resultaat delen!

Jarig
Op 2 februari ben ik jarig, woohoo! Ik heb er onwijs veel zin in, want ik ga het weer met veel mensen vieren en veel taart eten. Het hoogst op mijn verlanglijstje staat toch wel Tower of Dawn. Ik hoop zo dat ik die ga krijgen! Ik ga natuurlijk nog een recap van mijn verjaardag en cadeaus plaatsen. Oh en ik moet ook weer eens gauw een winactie doen, ik vind dat jullie wel weer eens verwend mogen worden. Allemaal to be continued... ;-)

Heb jij nog iets leuks beleefd in januari?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten