woensdag 6 december 2017

December TBR!

Ho ho ho(i),

We zijn inmiddels enkele daagjes bezig in december, maar ik wil toch even mijn TBR voor deze maand delen! Normaal maak ik geen TBR, omdat ik me er toch nooit aan hou, maar ik heb nu een paar boeken die ik gewoon sowieso wil lezen in december, dus waarom niet? ;)De Eliminatie van Daniëlle Bakhuis ben ik heel erg benieuwd naar, nadat ik Joëlle van de Boekentijgers er super enthousiast over hoorde.
In de Diepte van Estelle Maskame staat in het Engels al een hele tijd op mijn TBR, maar toen ik van uitgeverij Moon het Nederlandse exemplaar ter recensie ontving wist ik zeker dat dit boek op mijn december TBR moest!
Slaves #2: Dante, want ik las Slaves 1 vorig jaar ook rond kerst en ik voel telkens dat heerlijke warme feestgevoel als ik Slaves 1 in de kast zie staan. Tijd voor het tweede deel, dus!
Zwarte Lieveling is ook een boek dat ik zeker in december wil lezen, want ik vind dat Susanne Koster echt heel bijzonder kan schrijven over psychische stoornissen. Lege Kamers van haar vond ik echt heel tof en dit boek is ook niet al te dik, dus ik ben er helemaal klaar voor.
De Overlevenden is ook echt een boek waarvan ik zeker wist dat ik hem in december moet gaan lezen. Ik heb mijn oog al jaren op The Darkest Minds, en nu ik dat boek eindelijk in huis heb, en nog in ons Vaderlandse taaltje ook, gaat hij zeker gelezen worden in de laatste maand van het jaar!
The White Rose is ook zo'n boek dat ik gewoon heel graag wil lezen. Het is dun, maar waarschijnlijk heel spannend dus ik denk dat ik er zo doorheen vlieg. The Jewel vond ik echt super gaaf, dus ik denk dat ik dit boek als eerste oppak!
Hartslag wil ik ook graag lezen, al heb ik nu best al wel een uitdagende TBR gemaakt. Als het allemaal lukt, ga ik Hartslag ook zeker lezen, want ik vond Tweestrijd gaaaaf en toen ik dit boek als verrassing kreeg van uitgeverij Q was ik zo blij! Ik kan hem gewoon niet niét in de december TBR stoppen.

Ik begin dus met The White Rose, welk boek zal ik hierna oppakken? Jij mag beslissen!

Liefs,
Monica

1 opmerking:

  1. Lekkere TBR Monica! Ik heb The White Rose gelezen en had ik snel uit, zeker goed boek! Veel leesplezier :)

    BeantwoordenVerwijderen