woensdag 20 december 2017

BAK: Raad het woord en WIN een boeken- + goodiepakket!

Hii lieve lezer,

Als er iets tofs is waar veel boekenwurmen elk jaar naar uitkijken, is het wel de boeken adventkalender van Emmy van ZonenMaan. Ze steekt elk jaar weer een heleboel tijd, energie en plezier in het voorbereiden van deze BAK decembermaand en lezers worden dagelijks overgoten met (bijna) elke dag een nieuwe winactie!


BAK 
De BAK, ofwel boeken adventkalender is inmiddels een terugkerend concept op YA-blog ZonenMaan van Emmy. Het idee is dat december natuurlijk de laatste maand is van het jaar, maar ook een feestelijke maand vol cadeautjes. De BAK is een soort cadeautje aan alle boekenliefhebbers om van alles en nog wat te kunnen winnen in deze feestelijke afsluiter van het jaar.

Speurwinactie
Natuurlijk ontzettend tof, maar wat nog toffer is, is dat Emmy voor deze winactie de medewerking zocht van 10 enthousiaste YA-bloggers. Ik reageerde zo snel ik kon, en ik zat erbij! Super gaaf! Voor deze winactie is het namelijk de bedoeling dat je op 10 blogs, naast ZonenMaan, een letter gaat zoeken. Deze letter staat in een sterretje geschreven en is verstopt ergens op elke blog. Aan jou de taak om je speurneus op te zetten en de blogs af te gaan en alle letters te verzamelen. Vorm jij een woord en denk jij dat dat hét winnende woord is? Dan kan je op ZonenMaan bij de originele post over deze winactie jouw antwoord insturen. En zoals je misschien al raadt: op mijn blog is een letter te vinden!!

Wat kun je winnen?
Onder alle correct ingestuurde antwoorden wordt een boeken- + goodiepakket verloot! Super gaaf natuurlijk!

En verder?
Naast deze winactie zijn er nog steeds een heleboel lopende winacties te vinden in de BAK op ZonenMaan, dus neem er zeker een kijkje en doe mee aan de dingen die je graag zou willen winnen (want wie is er niet gek op cadeautjes in december?)

Succes met het speuren naar alle letters! Eentje kan je dus al bij mij vinden, woeiii!

Vind jij de BAK ook elk jaar zo tof?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten