dinsdag 14 november 2017

YA010: Ik geef speeddates en kom signeren!

Hoi!

Op zaterdag 18 november is het weer zover: de derde editie van YA010: een super tof boekenevenement voor alle YA-liefhebbers in Rotterdam. Elk jaar weer worden er super toffe speeddates gegeven, waarbij jij aan tafel kan zitten met je favoriete auteur, uitgeverij of boekblogger. Daarna kun je al je boeken laten signeren, op de foto of toffe nieuwe boeken scoren. En... ik heb super leuk nieuws!

Speeddates
Bij de speeddates zit, zoals ik net zei, aan één van de tafeltjes een boekblogger die je al zijn of haar tips & tricks vertelt, en al je vragen beantwoord. En dit jaar gaat deze taak naar... yours truly! Ik mag dit jaar als boekblogger aan de speeddates plaatsnemen en de taak op me nemen om helemaal plat gevraagd te worden over boeken, bloggen, lezen en alles wat je nog meer wilt weten! Ontzettend gaaf! Ik vind het wel spannend, maar ik heb er zo ontzettend veel zin in!


Boeken signeren
Wat ook super gaaf is, is dat ik na alle speeddates ook nog eens aan een tafeltje plaats mag nemen om mijn boek te verkopen en/of te signeren! Als je naar YA010 komt en je wilt je exemplaar van Fatale Beloftes gesigneerd hebben, neem hem mee! Kunnen we ook gelijk op de foto ;)! Mocht je nog geen exemplaar hebben, maar er wel een willen, ik neem een kleine oplage (+/- 10 boeken) mee naar het evenement, dan kun je ook daar een exemplaar bemachtigen en gelijk laten signeren! Nadeel is wel dat er alleen contant betaald kan worden, of als je ING hebt kan je het gelijk naar mij overmaken (want dan zie ik het direct). Pinnen of overmaken vanaf een andere bank is daar niet mogelijk, helaas.

Kom jij ook?
Meer info kun je vinden op de Facebookpagina, waar je je ook kunt aanmelden! Het evenement is gratis, maar even aanwezig melden is wel fijn. Ook kan je op de website van de bibliotheek kijken, daar staat ook alle info!Tot de 18e!

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten