zondag 12 november 2017

My Perfect Book Life #18: KreaDoe, hoesten en BuJo!

Hoi hoi!

Vandaag een nieuw kijkje achter de schermen. Ik was deze week ontzettend veel aan het hoesten, bijna tot stikken aan toe (tenminste, zo voelde het), dus ik lag veel in bed met honingthee, pepermuntjes en natuurlijk boeken!Zondag 5 november ging ik naar de KreaDoe in de jaarbeurs in Utrecht samen met mijn zus. Sinds kort heb ik een Bullet Journal en ben ik helemaal into tekenen, schilderen en handletteren. Een creatieve beurs is dus dé must-see voor deze creatieveling-in-spé. Mijn zus is bijzonder goed in haken, sieraden maken, handletteren en tja, wat niet? Zij was dus ook helemaal op haar plek! (Volg haar ook op Instagram: @hipmetdraad).

Op de KreaDoe volgden mijn zus en ik een workshop brushpen drawing. Met brushpens van Ecoline en kwasten gingen we een schilderij maken.Dit was mijn eindresultaat:Ik was er nog best trots op!

Zoals ik net al noemde ben ik nu helemaal in de ban van Bullet Journaling. Volgende week zal er een post online komen waarin ik de BuJo's van Mus en Luitingh-Sijthoff met elkaar vergelijk en mijn creaties laat zien. Op Instagram heb ik een account aangemaakt waar ik ook mijn creaties deel, dus als je alvast een sneakpeek wil: @mybujoandmore.Dat was hem weer!

Liefs,
MonicaGeen opmerkingen:

Een reactie posten