zaterdag 14 oktober 2017

Halloweeny boeken!

Boo!

Oktober is de maand van de vallende bladeren, kopjes thee en lezen onder dekentjes, maar ook van Halloween! Spooky boeken lezen, terwijl de regen op de ramen tikt. Heerlijk! Ik heb een aantal boeken die perfect zijn voor Halloween voor je op een rijtje gezet.Eliza and her Monsters - Een boek met monsters, wat heb je nog meer nodig?
The Dreadful Tale of Prosper Redding - een mond vol, maar dan heb je ook wat. Dit boek heeft een prachtige cover en gaat over een vloek, dus hier met dat boek!
Caraval/Het Zwarte Hart - Jongens. Dit boek is geweldig en perfect, los van Halloween. Met Halloween is hij helemaal geweldig. Please, dit boek is alles wat je ooit hebt gewild van een boek, dus ga het gewoon lezen. Echt.
A semi-definitive list of worst nightmares - Met een zwarte kat op de achterflap kan het niet anders dan spooky worden met dit boek!
Daughter of the Burning City - Een boek over schaduwmonsters die leven, een reizend circus met een duister randje. Hebben!

Er zijn natuurlijk rond Halloween nog veel meer boeken te lezen, maar deze pareltjes vielen in mijn boekenkast enorm op. Ik bedenk me ineens dat Verdermeer ook super leuk is voor dit seizoen. En de Edelsteentrilogie opnieuw lezen. Of List en Leugens. Of... Of... ;)

Heb jij nog aanraders voor Halloween?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten