dinsdag 26 september 2017

WIN: Mijn boek ANNOTATED!

Hoi hoi!

Enige tijd terug vertelde ik jullie dat ik een boek heb geschreven. Daarin vroeg ik jullie ook wat jullie zouden willen winnen bij een winactie. De meeste stemmen vielen op een annotated exemplaar: een exemplaar waarin ik opmerkingen heb geschreven op pagina's met wat ik op dat moment dacht, waar het op gebaseerd is, etc. Ontzettend leuk dat jullie dit willen winnen, want ik vind het ook het leukst om weg te geven!Hoe doe je mee?
Om mijn boek te winnen, wil ik je vragen om mijn boek zoveel mogelijk te verspreiden op social media! Bijvoorbeeld:

Tweet over mijn boek (bijv. "Ontzettend benieuwd naar het boek 'Fatale Beloftes' van Monica Haak", de cover delen, of een eigen ingeving!)
Deel op Facebook het winactiebericht
Post op Instagram een foto van de cover van mijn boek en zet erbij waarom jij het boek graag wilt lezen/plaats hem in je Story
etc. etc.

Bedenk zelf manieren om mijn boek onder de aandacht te brengen :) Het is niet verplicht om alle manieren te doen, het maakt de kans wel groter dat je wint (per ding dat je doet gaat jouw naam er een keer bovenop in de pot)!

De winactie loopt tot en met vrijdag 27 oktober 23:59, daarna kiest de machine de winnaar en krijgt diegene het boek z.s.m. toegestuurd.

Reageer hieronder met de dingen die jij hebt gedaan om mijn boek onder de aandacht te brengen of stuur dat in een mailtje naar myperfectbooklife@gmail.com!

Mag iedereen meedoen (NL/BE)?
Ja! Om mijn boek te vieren mag je meedoen als je uit Nederland komt, maar ook als je uit België komt! <3

Succes!

Liefs,
Monica

2 opmerkingen:

  1. Ik loot graag mee, gedeeld op facebook (ik gebruik geen instagram of twitter)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal te gek ik heb via FB gedeeld, x Jenneke helemaal leuk andere 2 heb ik niet helaas.

    BeantwoordenVerwijderen