woensdag 20 september 2017

Recensie: Veel Liefs, Lara Jean (To All the Boys I've Loved Before #3) - Jenny Han

Hi,

Als er iemand toffe contemporary covers heeft, is het Jenny Han met haar Aan alle jongens van wie ik hield serie. Het derde boek in de serie is uit en ik las hem!


Koop bij bol.com

Waar gaat Veel Liefs, Lara Jean over?
Als je hoofd en je hart verschillende dingen zeggen, waar luister je dan naar?

Het leven van Lara Jean loopt op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, ze is smoorverliefd op haar vriendje Peter en haar vader gaat hertrouwen. Maar met het einde van het schooljaar in zicht, komt er ook een einde aan haar zorgeloze leventje. Waar gaat ze studeren? Wat als haar relatie met Peter onder haar keuze lijdt?

Cover en flaptekst
Zoals gezegd vind ik de covers van deze serie echt mooi. Ze zijn heel lief, knus en echt contemporary. De flaptekst klinkt heel tof en ik ben benieuwd of Lara Jean echt een groei gaat doormaken in dit boek.

Familie
Een heel sterk punt aan dit boek vond ik de personages. Wat ik zo heerlijk vind is dat de personages als een soort familie voelen. Ze zijn super tof en ik leefde ontzettend met ze mee. Aan het einde van het boek voelde het dan ook als een afscheid. De personages maken het boek heel leuk en samen met de superfijne schrijfstijl die Jenny Han heeft, vloog ik door het boek. Het is heerlijk van begin tot eind, een echte must-read!

Even serieus nu
Wat mij in dit deel erg opviel, was dat het een serieuze slag sloeg. Het was veelal lieflijk en gezellig, maar nu moet Lara Jean serieuze keuzes maken en gaat haar leven over een andere boeg. Ik vond dat erg prettig, want ik vond dat in dit deel Lara Jean pas echt groeide en haar leven in eigen hand nam. Eerst was er zo'n focus op jongens en middelbare school drama, maar nu is ze echt een volwassene-in-spé.

Driemaal scheepsrecht
Dit boek is het derde boek in de serie, maar voor mij ook het beste boek van de serie. Voor wie nog niet overtuigd is, schaam je. Deze boeken zijn echt heel fluffy en een perfecte gezellige read voor dit najaar. Lekker in bed met een dekentje, en dit boek erbij.

Ik geef het boek 4.5/5 sterren. Echt ontzettend leuk en zeker een aanrader! Ik dank uitgeverij Moon hartelijk voor het opsturen van dit recensie exemplaar!


Liefs,
Monica

Ik ontving een recensie exemplaar in ruil voor een eerlijke mening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten