vrijdag 22 september 2017

Ik herfstificeerde mijn boekenkast!

Hoi hoi,

Het is inmiddels al weer lekker regenachtig buiten, snel donker en wat frisser: het wordt herfst! Heeeeerlijk! Ook al loop ik niet graag door de regen buiten, ik vind het wel super gezellig als ik binnen zit. Lekker thee, een warm dekentje en een goed boek, terwijl de regen tegen de ramen tikt.

Ik besloot mijn boekenkast in te wijden in dit heerlijke seizoen, want de herfstkleuren maken alles nog gezelliger. Zie hier mijn boekenkast voor ik ermee aan de slag ging.Ik had de boeken al op een regenboog volgorde gezet, super cute.Deze dingetjes gebruikte ik allemaal om de boekenkast te versieren. Die uil! Aaaah.En tadaaaaaaaa! Herfst blaadjes, een uil, pompoenen, lichtjes, dennenappels en aaaah het is zo gezellig! Ik krijg eigenlijk niet op de foto hoe gezellig het oogt. Even close-ups van de kast.Zo gezellig die lampjes, eigenlijk wil ik er meer. Alleen dan niet op batterijen...Dit is mijn view vanuit bed. Gezelliiiiig!En als het donker is, zijn daar mijn lampjes. Heerlijk!

Hoe vind jij het geworden? Vier jij de herfst nog op een bepaalde manier?

Liefs,
Monica

6 opmerkingen:

  1. Dat is ook wel heel gezellig ja zo. Die blaadjes zo vind ik wel een heel leuk idee! (alleen mijn zoon gaat die er allemaal aftrekken aan de onderkant als ik dat zou doen haha)

    Mijn man heeft van de ikea van die lichtstrippen achter in een maar planken gemaakt en het is heerlijk als het in de avond weer eerder donker is om die dan aan te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je maakt er werk van Monica! :) Ziet er erg leuk uit, als ik later nou eens een mooie wand met boekenkasten heb ga ik dit misschien wel eens uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen