vrijdag 1 september 2017

Boeken verwacht in: september!

Hi daar,

Vandaag neem ik je mee in september: een nieuwe maand vol nieuwe boeken!
Augustus is voorbij en ik moet zeggen dat voor het eerst de maand niet al te snel ging voor mij. Natuurlijk gaat de zomer altijd (te) snel om, maar ik vind het prima dat het september is en weer herfst gaat worden. Who's with me? :)

De volgende boeken kan je verwachten in september:

De gloed van gedoofde sterren - Kate Ling


Koop bij bol.com

Het vervolg op Eenzaam en Extreem ver weg komt op 1 september uit. Dan komen we eindelijk te weten hoe het verder gaat! De cover belooft in ieder geval al een heleboel!

Vogelvrij - Sebastien de Castell

Koop bij bol.com

Ik mag meedoen aan de blogtour van Spellslinger 1: Vogelvrij! Heel erg tof! Dit boek verschijnt op 6 september en op 12 september is mijn beurt. Ik zal je alles vertellen over het boek en je kunt zelfs een exemplaar winnen(!!). Houd mijn blog dus in de gaten!

Van Jou - Sophie Jackson

Koop bij bol.com

Er gaat nog een serie door! Ken je Stuk van Jou en Stil van Jou nog? Van Jou is het derde deel in de trilogie! Op 5 september naar de winkel dus!

Venice Beach #3: Verraden - M.G. Reyes

Koop bij bol.com

En het houdt niet op in deze september sequelmaand! Het derde deel van de Venice Beach serie van M.G. Reyes, Verraden, komt ook uit op 5 september! Verraden is het vervolg op Losgelaten en Aangeschoten!

(Engels) Godsgrave (Nevernight #2) - Jay Kristoff

Koop bij bol.com

Oké, ik moet bekennen dat ik Nevernight nog niet heb gelezen, maar die covers vind ik zo gaaf en ik hoor zoveel goede dingen erover. Ik denk dat ik maar even aan deze serie ga beginnen! En voor de liefhebbers die Nevernight al wel kennen: 7 september naar die boekhandel toe, jij!

(Engels) They both die at the end - Adam Silvera

Koop bij bol.com

Een boek waar ik erg benieuwd naar ben is They both die at the end. Adam Silvera staat bekend om zijn bijzondere, emotionele schrijfstijl uit More happy than not en History is all you left me. Ik ben benieuwd! Hij is op 5 september te koop!

Laatste vlog - Carry Slee

Koop bij bol.com

Een nieuwe Carry Slee! Wooh! Ik vond als jonge Monica haar boeken al tof, maar het is ook leuk om te zien dat ze nu nog steeds schrijft en zelfs met de modernisering meegaat. Vloggen is best nieuw, maar het is het hoofdthema van haar nieuwste boek dat op 6 september verschijnt!

(Engels) Alex & Eliza - Melissa de la Cruz


Koop bij bol.com

Ik heb van Melissa de la Cruz Saint Tropez proberen te lezen, maar ik kwam er niet doorheen. Toch lijkt mij haar nieuwste boek Alex & Eliza wel heel mooi. Kansje wagen? Op 7 september kan het!

Livestream - Buddy Tegenbosch

Koop bij bol.com

Een nieuwe Buddy Tegenbosch! Na Oog om Oog te hebben gelezen, ben ik blij dat er een nieuw boek komt. Hij is een goede auteur! Op 8 september verschijnt zijn nieuwste boek, Livestream!

Firelight serie - Sophie Jordan (nieuw jasje!)


Koop bij bol.com

Ja, de Firelight serie is al eens verschenen bij uitgeverij Blossom Books. Je kent ze vast nog wel, met die mooie covers. Die editie werd alleen niet meer herdrukt, ondanks dat er veel mensen waren die de serie nog heel graag wilden hebben. Uitgeverij Kolibrie - een dochter onder de paraplu van BBNC - geeft nu de Firelightserie in z'n geheel uit op 15 september, in een nieuw jasje. Én in hardcover! Tof!

(Engels) One Dark Throne - Kendare Blake


Koop bij bol.com

Ik vind de covers van Three dark crowns en One dark throne echt foeilelijk en die afgesneden pagina's ook, maar hey het verhaal klinkt veelbelovend, dus dat nu deel 2 uitkomt betekent wel dat ik een keer moet gaan beginnen in het eerste deel. Op 19 september kun jij deel 2 scoren in de winkel!

Mijn mooiste herinnering eindigt hier - Eric Lindstrom


Koop bij bol.com

Een nieuw boek van de auteur van Wat jij niet ziet. Ben jij er klaar voor? Op 19 september moet je wel ;-)

IKO - Marissa Meyer


Koop bij bol.com

Velen kijken volgens mij uit naar de Graphic Novel van IKO uit de Lunar Chronicles serie. Ik weet zelf nog niet helemaal of het iets voor mij is, maar ik moet het eigenlijk wel proberen, want ik heb TLC serie verslonden! Op 26 september kunnen we hem lezen!

(Engels) the Language of Thorns - Leigh Bardugo


Koop bij bol.com

Een boek waar ik heel erg naar heb uitgekeken, is het nieuwe boek van Leigh Bardugo! Op 26 september ligt hij in de winkel en ik denk zelfs dat ik hem ga pre-orderen. Waaah, Leigh Bardugo schrijft zo tof!

en last but not least...

Duizelingwekkende hoogte - Katherine McGee


Koop bij bol.com

Beetje gek misschien, maar het boek waar ik het meest naar uitkijk komt als laatste. Ik heb Duizend Hoog verslonden en waaaah, ik moest echt het vervolg hebben. Eindelijk is hier dan het vervolg! Op 28 september, dus helaas nog wel eventjes wachten, komt hij in de winkel. Ik ben zo, zo, zo, zo benieuwd hoe het verder gaat! Duizend Hoog las zo heerlijk weg. Wooh!

Dat was het voor deze keer. Een heel hoop toffe boeken komen uit in september, zeg! Ik had niet verwacht dat het er zoveel zouden zijn. 

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Liefs,
Monica

1 opmerking: