zaterdag 30 september 2017

Boeken die uitkomen in: oktober!

Hoi hoi,

Heerlijk toch, dat het weer herfst wordt? Ik vind het altijd zo mooi buiten met de bladeren en kastanjes, maar ook zo fijn binnen met thee en een warm, zacht dekentje. En dan natuurlijk ook een boek erbij! Welke boeken kun je in oktober verwachten? Ik loop ze met je door!

De poppenmarker van Krakau - R.M. Romero

Koop bij bol.com

Aaaaaah naar dit boek kijk ik zo erg uit! Deze práchtige hardcover heeft ook nog eens een ontzettend interessante flaptekst. Ik ben echt benieuwd naar dit boek en ik denk dat ik hem vast ga reserveren voor 2 oktober, als hij in de winkel komt!

Rebel (The 100 #4) - Kass Morgan


Reserveer bij bol.com

Veel fans wachten op het slotdeel van de 100 serie! Nou, goed nieuws hoor! Op 3 oktober komt dit schatje beschikbaar om te verslinden.

Warcross - Marie Lu

Reserveer bij bol.com

Het boek waar ik het meest naar uitkijk is Warcross van Marie Lu. Van Goor is een fantastische uitgeverij, want op 4 oktober geven zij dit pareltje uit. Aaaaaah, ik ben zó zó zó benieuwd!

Iskari - Kristen Ciccarelli

Reserveer bij bol.com

Blossom Books is lekker bezig, want ook Iskari komt in oktober uit. Dit boek lijkt me ook al zo gaaf, want hé, draken! Op 4 oktober in de winkel te krijgen!

Voor Altijd (Geek Girl #6) - Holly Smale

Reserveer bij bol.com

Er komt wéér een nieuwe Geek Girl uit, maar ik moet zeggen dat ondanks dat ik de serie geweldig vind, ik nu wel een beetje klaar ben met de serie. Desalniettemin ga ik waarschijnlijk dit boek alsnog kopen en lezen, dus ja. Haha. Op 7 oktober verschijnt het boek!

Ster van Acht - Jennifer Murgia

Reserveer bij bol.com

Een hele tijd is de blogtour rondom Ster van Acht al bezig! Ik deed ook mee en ik kan zeggen dat het een prima boek is! Als het je wat lijkt, ga dan 9 oktober zeker naar de winkel ;)

Schildpadden tot in het oneindige - John Green

Reserveer bij bol.com

John Green is terug van weggeweest. Na zijn laatste boek is hij een tijdje van de aardbodem verdwenen, maar hij is nu terug met zijn nieuwste boek: schildpadden tot in het oneindige! Op 10 oktober ligt hij in de winkel.

De beer en de nachtegaal - Katherine Arden


Reserveer bij bol.com

Ook naar dit boek kijk ik ontzettend uit! De cover vind ik waanzinnig mooi en de flaptekst klinkt zo gaaf! Ik ben dól op Russisch getinte boeken. Op 14 oktober komt dit pareltje uit <3

Time Travel Girl 1989 - Susanne Wittpennig


Reserveer bij bol.com

Op 24 oktober komt een nieuw boek uit met tijdreizen als thema. Het klinkt, vind ik, erg interessant. Wat denk jij?

S.t.a.g.s. - M.A. Bennett


Reserveer bij bol.com

En daar is nog een boek waar ik héél erg benieuwd naar ben. Dit pareltje wordt een hardcover, dus dat is echt helemaal geweldig natuurlijk! Op 27 oktober verschijnt dit boek en ik. wil. hem.

De Royals #2: Verraad - Erin Watt


Reserveer bij bol.com

Ik vond het eerste deel in de Royals serie echt heel erg leuk, dus ik ben dan ook super blij dat 31 oktober het tweede deel in de serie verschijnt. Kom maar op! Wat een heerlijke serie.

Welk boek ben jij het meest benieuwd naar?

Liefs,
Monica

2 opmerkingen:

  1. Wordt echt een mooie maand! Ik ben denk toch met meest benieuwd naar Iskari :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mee eens! Zoveel super leuke boeken :O ik ben super benieuwd naar Warcross

      Verwijderen