vrijdag 18 augustus 2017

Wrap up: OhMyBookathon 2017!

Hi daar!

De OhMyBookathon is weer voorbij. Ik had drie boeken uitgekozen die ik graag tijdens de readathon wilde lezen:

- Pas op Breekbaar
- Winter
- Zolang je bij me Blijft

Is het me gelukt deze boeken te lezen?

JA!

Ik ben zo trots op mezelf, want ik heb niet alleen mijn stapel uitgekozen boeken gelezen, maar zelfs nog meer! Ik had nooit gedacht dat ik Winter daadwerkelijk zou kunnen uitlezen, maar ik heb zelfs nog twee boeken meer gelezen dan ik van plan was. Het was zeker geslaagd voor mij!

Dit las ik:Ik begon aan Pas op Breekbaar die ik donderdag ook uitlas. Toen begon ik aan zolang je bij me blijft die ik vrijdag uitlas. Ik las vrijdag ook Everything Everything en begon zaterdagochtend aan Winter die ik maandag uitlas. Toen begon ik aan Aan het Hof van Eden die ik dinsdag uitlas. Dinsdagavond begon ik nog in Het Lot, maar ik heb daar maar 43 pagina's van gelezen als het 0:00 is en de readathon is afgelopen!

Al met al ontzettend veel boeken. Hoeveel pagina's?

Gelezen: 2,215 pagina's!!

Aaaaaaaah! Ik ben echt trots. In 5 dagen 2.2K pagina's gelezen. Ongelofelijk! Heerlijk ook zo'n readathon. Ik heb echt meer gelezen dan ik ooit had gedacht. Op naar een volgende! :)

Heb jij meegedaan aan de OhMyBookathon? Wat heb jij gelezen?

Liefs,
Monica 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, dat zijn inderdaad veel pagina's. Ik heb vier boeken gelezen, maar ze waren allemaal niet erg lang dus ik kwam uit op rond de 1200 pagina's. Ik ben momenteel bezig in Winter <3

    BeantwoordenVerwijderen