dinsdag 22 augustus 2017

My Perfect Book Life #16

Helloooo daar!

Er is weer een weekje om! Een lekker weekje waar rustig en druk elkaar afwisselden. 

Maandag

Maandag begon ik met lezen, want de OhMyBookathon is nog bezig. Ik las Winter uit! En ik begon in Aan het Hof van Eden

's Middags ging ik naar de kringloop en kocht daar Onder de Maan van Patricia Briggs. Toen ging ik met mijn beste vriend shoppen, uit eten en naar de film. We gingen naar Girls Night Out. Zo verschrikkelijk was die, Bleh! We gingen om te lachen, mission failed.
Wel ging ik op de foto met een Emoji de film bord :')Dinsdag

Dinsdag zou ik eigenlijk met iemand afspreken, maar dat ging helaas niet door. No worries, want nu kon ik weer lezen! Ik las Aan het Hof van Eden uit en ik begon aan Het Lot. Toen besloot ik dat ik niet wilde stilzitten en ben ik lekker een eind gaan lopen.Daarna door naar m'n vriend, die was weer thuis van z'n vriendenvakantie en toen de hele avond serie gekeken. 

Woensdag

Woensdag was ik bij mijn vriend, maar 's middags kreeg ik een appje of ik thuis kwam eten, we zouden gaan bbq'en. Dolblij ging ik naar huis, maar mijn moeder bleek me te foppen, want ik kreeg dit:En toen aten we wortels... Ach ja, de snoepjes waren ook lekker.

Ik las 's avonds het Lot uit en begon in Ster van Acht.

Donderdag

Donderdag ging ik naar een andere kringloop, maar vond daar helaas geen leuke boeken. Ik las en daarna ging ik naar m'n zus der schoonheidssalon om mijn benen te laten harsen. 

Helemaal smooth ging ik 's avonds met mijn ouders uit eten in Amsterdam. Heerlijk! 'S avonds las ik Ster van Acht uit en begon ik in Heir of Fire.Vrijdag

Vrijdag had ik een spelletjesavond gepland met mijn vriend, mijn beste vriendin en haar vriend. Mijn vriend was alleen ziek, dus we gingen met z'n drietjes spelletjes doen. We begonnen met Story Cubes en bedachten een heel bizar verhaal over Chinese piraten en eenhoorns op de maan. Daarna gingen we een spel doen met een opblaas dude. Dat was geweldig! We deden nog kaartspelletjes en toen ging ik weer naar huis.Zaterdag

Zaterdag ging ik winkelen met Melanie, een vriendinnetje van mij. We hadden elkaar al een half jaar niet gezien, dus ik had er veel zin in! Het was een gezellige dag.
Na een lekkere shop- en kletsmiddag kwam ik thuis en ging ik met mijn ouders, zus en zwager uit eten. Alweer. Lekker!

Zondag

Zondag moest ik weer werken, maar ik heb ook lekker wat geblogd.Dat was mijn weekje!

Liefs,
MonicaGeen opmerkingen:

Een reactie posten