maandag 14 augustus 2017

My Perfect Book Life #15

Hi!

Ik heb vorige week geen editie geplaatst, omdat ik de hele week ziek was. Er is dan zo weinig te vertellen. "Maandag: gesnotterd, dinsdag: geslapen, woensdag: geslapen en gesnotterd." Dus deze week maar even een overzicht!

Maandag

Maandag moest ik werken. Ik schreef verder aan mijn boek (later zal ik in een blogpost met je delen waarover ik schrijf, etc.). Inmiddels passeerde ik de 55.555 woorden, leuk aantal. Ik maakte een overzicht van wat er in mijn boek gebeurde per dag, zodat ik me niet zou vergissen. Want, ik ben bezig met de laatste hoofdstukken!'S avonds kookte ik een liefdevolle maaltijd voor m'n vriend. Liefde gaat immers door de maag, toch?
Dinsdag

Dinsdag moest ik weer werken, maar pas 's middags. Ik ging 's ochtends naar de Action en kocht daar wat spulletjes voor mijn Bookstagram foto's. Daarna ging ik ook foto's maken! Ik heb zoveel attributen, het wordt altijd een zooitje.Maar daarna heb je wel wat!Woensdag

Oké, verrassing: ik moest woensdag wéér werken. Daarvoor ging ik nog naar de Kwantum en kocht wat kussentjes erbij voor op bed. Ik ben echt een sucker voor zachte dekentjes en kussentjes...Ook bereikte ik de 1.900 volgers op Instagram! Wow!!
Donderdag

Nee, Ho, stop! Ik hoefde donderdags niet te werken! De OhMyBookathon begon donderdag. Ik had mijn TBR al klaar en begon in Pas op: Breekbaar.Ik las dat boek 's avonds uit en begon toen in zo lang je bij me blijft.'S avonds had ik ook weer mijn vaste BFF avond met Iris en onze serie Jane The Virgin. Ditmaal zaten we in het huis van haar tante, want ze moest op hun poesjes passen. Kijk nou, awwww.Vrijdag

Vrijdag hoefde ik ook niet te werken, dus ik kon lekker lezen. Ik las zolang je bij me blijft uit. Ik maakte mijn kamer helemaal schoon en stofvrij, en ruimde hem op. Mijn oma kwam 's middags en ik ging 's avonds patatjes eten. Na het eten begon ik in Everything, Everything

Ik haalde de 500 volgers op Twitter.'S avonds verscheen er ook een winactie op Twitter! Kijk snel (@monicaMPBL) en doe mee!

Zaterdag

Ik moest voor iemand invallen op werk, dus ik moest weer werken. 'S ochtends las ik gelukkig nog Everything, everything uit. Daarna begon ik in Winter.

Ik heb ook nog veel kunnen schrijven vandaag aan mijn boek, ondanks dat ik moest werken. Ik heb de 62K aangetikt en mijn boek is nu zo'n 200 pagina's lang. Echt heel tof, maar nog niet helemaal klaar!

Zondag

Zondag moest ik wéér werken. Ik schreef weer lekker door en ging over de 67K! Ik ben zo lekker op dreef, ik kan het einde al ruiken! Ik moet denk ik nog 4 hoofdstukken en dan ben ik klaar. Het wordt zo'n 40-45 hoofdstukken lang. Ik ga vroeg slapen vanavond, want mijn kat heeft vannacht mijn hele kamer ondergekotst, dus ik heb amper geslapen omdat ik alles schoon moest maken...

Nou. Dat was mijn week!

Heb jij nog iets leuks beleefd?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten