woensdag 26 april 2017

Boeken die uitkomen in: mei!

Hoii!

Jeetje, het is alweer bijna mei! Ik weet dat ik het in elke editie zeg, maar wat gaat de tijd toch hard! In mei komen er weer een boel toffe boeken uit en ik kan bijna niet wachten!

Zwarte Lijst - Alyson Noel


Reserveer bij bol.com

Naar dit boek heb ik echt super erg uitgekeken! Deel 1, Rivalen, werd met een super stunt in heel veel landen tegelijk gepubliceerd (weet je nog, de witte en zwarte covers?). En nu eindelijk gaat het verhaal verder! YES! Ik mocht destijds de cover reveal doen (klik!) en dat was zo tof. Op 9 mei kunnen we eindelijk verder lezen!

Een miljoen werelden met jou - Claudia Gray

Reserveer bij bol.com

Ook naar dit boek kijken veel lezers uit! Het derde deel in de toffe serie van Claudia Gray. Op 16 mei is hij voor iedereen te koop in de boekhandels!

De Vuurproef - Meghan Shepherd


Koop bij bol.com

Ik moet zelf de Jacht nog lezen, maar de Cage was zo goed! Ik ben zo blij dat deel drie - de Vuurproef - in mei uit gaat komen! No doubt dat ik hem tof ga vinden! Lees jij mee op 26 mei?

The Hate U Give - Angie Thomas
Reserveer bij bol.com

Nee, het gaat niet om het Engelse boek. The Hate U Give komt op 29 mei in het Nederlands uit bij uitgeverij Moon! Woehoe!

De Royals #1: Het meisje van de straat - Erin Watt


Reserveer bij bol.com

Een ander boek waar ik echt heel benieuwd naar ben is Het meisje van de straat. Over de Engelse variant (Paper Princess) liepen de meningen best uiteen, dus ik ben super benieuwd wat ik er van ga vinden! Vanaf 30 mei is dit boek te koop, maar je kunt hem natuurlijk al reserveren als je net zo benieuwd bent als ik!

Slapende Reuzen - Silvain Neuvel


Reserveer bij bol.com

Nog niet veel reclame is voor dit boek gemaakt, maar op 15 mei komt er een nieuw boek uit bij uitgeverij Karakter voor de liefhebbers van The Martian en Dark Matter. Die cover is in ieder geval al bijzonder!

EN OMG JONGENS, DE VOLGENDE!!!

A Court of Thorns and Roses Kleurboek!


Reserveer bij bol.com

Ohhhhh. Deze serie is gaaf! En nu komt er een kleurboek van. HEBBEN! Op 2 mei kan je je stiften/ potloden uit de kast halen!

A Court of Wings and Ruin - Sarah J Maas

Reserveer bij bol.com

EN. OOK. EINDELIJK. Gaat deze serie verder! Jaaaaaaaaa! OP 2 MEI ALLEMAAL DE BOEKHANDEL PLUNDEREN.

Reserveer bij bol.com

Ah, en de Nederlandse versie blijft natuurlijk niet achter. Ietsje later dan de Engelse variant, maar Hof van Vleugels en Verwoesting kun je lezen vanaf 30 mei!!

Vallen (midprice) - Jackie van Laren


Reserveer bij bol.com

Vallen? Is die nieuw? Nee, toch? - Ik hoor je denken. Vallen van Jackie van Laren is inderdaad al eerder uitgebracht, maar met een andere cover. Dit boek komt nu op 11 mei uit in midprice editie (voor maar €5!!) en het tweede deel - Opstaan - dat in juni verschijnt zal aan deze midprice cover aansluiten. Wat ik heel jammer vind, want uitgeverijen moeten stoppen met dat halverwege wisselen van covers, maar deze covers vind ik alsnog heel mooi.

Donker Blauwe Woorden - Cath Crowley


Reserveer bij bol.com

Nieuw bij uitgeverij Young en Awesome is Donker Blauwe Woorden. De uitgeverij doet het naar mijn mening echt heel goed! Boeken goodies, toffe YA's... Op 3 mei kunnen we dit boek in de schappen verwachten.

Een van ons liegt - Karen M. McManus

Reserveer bij bol.com

Bij uitgeverij Best of YA komt naast Hof van Vleugels en Verwoesting ook nog Een van ons Liegt uit. Ben benieuwd hoe dit boek gaat zijn! Je ontdekt het zelf op 30 mei!

En last but not least...

De Zon is ook een Ster - Nicola Yoon


Reserveer bij bol.com

Nicola Yoon ken je van Alles Wat Je Lief Is (Everything, Everything). Haar nieuwste boek The Sun is Also a Star komt in het Nederlands uit op 11 mei. Die cover vind ik zo tof en ik ben zo benieuwd naar het verhaal!

Dat was hem voor deze keer! Wat veel boeken komen uit deze maand! Ik word er helemaal blij van.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Liefs,
Monica

2 opmerkingen:

  1. Ik ben het met je eens dat halverwege een coverchange doen irritant is, toch vind ik de nieuwe cover van Vallen echt veel beter dan de oude

    BeantwoordenVerwijderen