donderdag 6 april 2017

9X dit wist je nog niet van Gena Showalter en haar boeken!

Halloooo!

Het is jullie vast niet ontgaan: Harper Collins heeft het boek Eerste Leven onlangs uitgegeven en die cover is echt to-die-for! Rondom dit boek wilde de uitgeverij graag een blogtour houden en ik wilde super graag mijn steentje bijdragen. Na lang nadenken stuurde ik mijn idee in en vandaag mag ik hem aan jullie laten lezen! Ik heb wat CSI werk verricht op het web en ben met een top 9 gekomen aan dingen die jullie (hopelijk) nog niet wisten over Gena Showalter en haar boeken!


Oké, oké. Dat Gena ook de schrijfster is van de White Rabbit Chronicles wist je vast al wel, maar toch ga ik haar een kleine introductie geven. Gena Showalter is 41 jaar oud en een Amerikaanse schrijfster in hart en nieren. 

Wat weten jullie dan nog niet?

1. Gena is er 100% van overtuigd dat liefde alles overwint
Aww, ja echt. In Gena's boeken komt ook altijd liefde voor en zelf is ze ook echt een persoon die voor de liefde gaat. In het echte leven is er één ding dat altijd overwint: liefde! Zo... lief ;-)

2. Ze verkocht haar eerste boek op haar 27e en inmiddels is ze wereldberoemd en is ze zelfs een New York Times bestsellerauteur!
Gena weet nog goed wanneer ze haar eerste boek verkocht, nooit wetende dat ze uiteindelijk zo beroemd zou worden. Ze was allang blij dat iemand haar boek had gekocht. Het is niet per se dat 27 heel vroeg of laat is om een boek te verkopen, maar kijk hoe lang ze dan al schrijft! En met succes. NYT-bestseller auteur in the pocket!

3. Ze wordt genoemd in de serie Orange is the New Black
Velen zullen deze serie kennen. Gena wordt in één van de afleveringen genoemd. Gaaf!4. Gena heeft inmiddels al meer dan 70 boeken (en korte verhalen) op haar naam staan!
Wil jij weten welke? Klik hier!

5. Speciaal voor de White Rabbit Chronicles serie is een eigen site opgericht
Op deze site vind je alle info over personages, verhaallijn en plekken! Wil je de site bezoeken? Klik hier. Op de site vind je ook gave badges, zoals deze van Cole.


Zucht, Cole...

6. Ken je Kat nog? Het dappere vriendinnetje van Alie in de White Rabbit Chronicles serie? Ze heeft haar eigen korte verhaal!
Ja, één verhaal bomvol met Kat's geweldige harde uitspraken en gekke belevenissen. Kan jij niet genoeg krijgen van Kat? Je moet er wel €3,25 voor over hebben, maar dan kun je hem bij Kobo kopen! Klik hier.

7. Gena heeft God in haar leven gevonden
In 2011 is Gena heel erg ziek geweest, maar door God vond zij een manier om beter te worden. Ze heeft haar plekje gevonden en deelt regelmatig het moois dat haar door het vinden van God is overkomen. Fijn dat het haar goed doet!

8. Er is een deleted scene uit Door de Zombiespiegel!
Wat? Nee? Ja! Zeker wel. Er is een deleted scene! Wil jij hem lezen? Klik hier!

9. Gena heeft een eigen webwinkel vol spulletjes gerelateerd aan haar boeken
Ze is er zelf super trots op en dat mag ook best! Er is een webwinkel geopend die mokken, shirts en noem maar op verkoopt met quotes, personages en andere opdrukken geïnspireerd door haar boeken! Een kijkje nemen? Klik hier!

Dit waren (helaas) alweer alle 9 punten. Welk punt is nieuw voor jou? Of heb je zelf nog leuke dingen te melden over Gena en haar boeken? Laat het weten!

De blogtour gaat nog verder, dus hou morgen zeker Reviews and Roses in de gaten!

Liefs,
Monica

1 opmerking:

 1. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede artikelen en leuke opmerkingen over je goede werken, ik ben erg blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een mevrouw Jennifer uit Madrid zei ze dat een grote man uit Afrikana, genaamd Dr.Oududuwa, haar ex-vriendje na 12 maanden onderbreking weer terug kon brengen. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ik ben gescheiden geweest. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige magische spreuken om het volgende op te lossen: ...
   1) liefdespreuk om ex-liefdespartner terug te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
  8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
  9) Magie (vrouwenfruit van de baarmoeder)
  Opmerking: Ik was wanhopig vastbesloten in mijn hart om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, omdat hij de wereld voor mij betekent, ik houd van mijn man en omwille van onze kinderen moet ik alles doen om dingen te laten werken, het werkt sneller alleen wanhopige mensen op zoek zijn naar een dringend resultaat om de ware liefde en vrede in de huwelijksrelatie te herstellen om onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa voor hulp (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen