donderdag 23 maart 2017

Boeken die uitkomen in: april!

Hi iedereen!

Jeetje, ik weet nog dat ik de editie van boeken die uitkomen in maart schreef. En nu gaan we alweer vooruit kijken naar april! Wow, de tijd vliegt. Nou goed, we nemen snel een kijkje. Mocht het boek je wat lijken, klik dan op de afbeelding om meer info te vinden en/of het boek te reserveren!

De Bronzen Sleutel - Cassandra Clare en Holly Black

Het derde deel in de Magisterium serie! It's here! Cassandra Clare ken je ook wel van de Mortal Instruments serie, ze is een top auteur! Holly Black ken je o.a. van de Spiderwick Chronicles en Witte Kat. Vanaf 3 april overal te krijgen!

In de voorste linie - Michael Grant


Deze auteur ken je natuurlijk van de Gone serie! Er komt eindelijk weer een heel nieuw boek van hem uit! 11 april kun je hem bemachtigen!

Het geheugenboek - Lara Avery


Dit boek heeft echt een super mooie cover! Ik heb het boek zelf al uitgelezen en wauw! Hier ga je zeker van smullen! Ah, en het wordt een hardcover! Op 14 april komt dit boek uit, niet vergeten hè?

Op mijn schouders - Jennifer Niven


Yáás! Een nieuwe Jennifer Niven. Je kent haar naturlijk van Waar het Licht is. Dat prachtige, prachtige boek! Op 19 april kun je de winkels bestormen!

De voordelen van onbeantwoorde liefde - Becky Albertalli


Jaaaaa. Er komt een nieuwe Becky Albertalli uit! Wie houdt er niet van Simon vs.? De cover is in ieder geval alweer erg mooi en past goed bij de vormgeving van Simon! Maandag 24 april kan hij van jou zijn!

Ik ben nummer vier: op leven en dood - Pittacus Lore


Woeh! Het zevende en laatste deel in de Loriën kronieken serie. Ein-de-lijk! Lees 25 april het spannende einde!

Piper Perish - Kayla Cagan (coverontwerp door Emmy van Ruijven!)

In de vorige editie kon je lezen dat de Engelse editie van Piper Perish uit kwam, maar in april is het de beurt aan de Nederlandse editie! De cover is ontworpen door Emmy van Ruijven, die jullie vast allemaal kennen van haar boekenblog ZonenMaan. Op 18 april ligt dit pareltje in de winkel!

Naar welk boek kijken jullie het meeste uit?

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten