dinsdag 20 december 2016

WIN: Rood kerst boekenpakket!

Hi allemaal!

Om te vieren dat het bijna kerst is had ik zin in een win actie! En waarom dan niet in het thema van kerst blijven en rode boeken weggeven? Ik heb in een aantal winkels rond gestruind en een paar rode boeken bij elkaar kunnen kopen voor jullie! 

 

Wooooo!
Wil jij dit boekenpakket winnen? Mail dan je adresgegevens naar Myperfectbooklife@gmail.com ovv 'win' en beantwoord de volgende vraag: Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Één van de inzendingen wint dit toffe boekenpakket! 

De winactie loopt tot en met tweede kerstdag (dus 26 december) 23:59. De winnaar krijgt 27 december mail van mij en wordt in de week daarna blij gemaakt door de postbode!

Wil jij extra kans maken?
- Volg MyPerfectBookLife op Instagram (+1)
- Volg MyPerfectBookLife op Bloglovin' (+1)
- Like MyPerfectBookLife op Facebook (+1)
- Deel het bericht over de winactie openbaar op Facebook (+2)

Succes allemaal!

UPDATE (27-12)
Wow! Wat hebben er een boel mensen meegedaan. Echt niet normaal, bedankt allemaal voor de enthousiaste en hartverwarmende mails. Als ik jullie reacties zo lees, voel ik helemaal het kerstgevoel opborrelen. Maar natuurlijk kan er maar één iemand winnen... De onschuldige hand (naam machine op internet) heeft een naam getrokken...

Jennifer M.!

Van harte gefeliciteerd Jennifer! Je hebt een mailtje ontvangen en deze week zal het pakket bij jou gebracht worden! Ik hoop dat je veel plezier hebt van de boeken en boekenleggers en laat gerust weten wat je ervan vond!

Voor degenen die helaas niet hebben gewonnen: die keer komt er vast! Er staat namelijk alweer een nieuwe winactie voor de deur! Hou MyPerfectBookLife deze week in de gaten... ;-)

Liefs,
Monica 

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dit! Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd. :)
    Mijn ideale kerst zou het zijn als we ergens in de bergen in een besneeuwd gebied zouden zitten, in zo'n houten hutje met alle vrienden en familie, met een gigantische kerstboom en veel lekker eten. En natuurlijk mooie persoonlijke cadeautjes. (FB Tamara Mara Großmaul)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, ik ben er niet helemaal bij. Blijkbaar heb ik het antwoord op de vraag doorgemaild maar niet mijn adresgegevens. Zo meteen stuur ik je dus nog een mailtje.

    Oh ja, ik volg je als Zwartraafje via Bloglovin, Instagram en Facebook en ik heb bij die laatste ook je winactie gedeeld.

    BeantwoordenVerwijderen