zondag 25 september 2016

Event: Meet & Greet Lisa Williamson in boekhandel Stevens

Hi guys!

Vrijdagavond 23 september j.l. was er in Hoofddorp weer een super leuk evenement: je kon Lisa Williamson ontmoeten en je vragen aan haar stellen! Ik gaf mij op en samen met een vriendinnetje ging ik naar Hoofddorp. 


We kregen bij binnenkomst drinken met een flamingo rietje. Ik zag Lisa toen ik binnenkwam en ontmoette Fleurine. Gezellig met z'n drietjes wachtten we tot Lisa Williamson binnenkwam en begon te vertellen over Wie is nou Normaal?

 


Ze is echt zo grappig en leuk als ze vertelt over haar boek en schrijverschap! Je merkt aan haar dat ze nog haar draai probeert te vinden en dat ze nooit had verwacht dat ze gepubliceerd zou worden. 

Wij mochten ook vragen stellen. Ik stelde er twee:

'Welke transformatie lijkt je moeilijker: van een jongen naar een meisje of van een meisje naar een jongen?' 
Ze vond dit een erg moeilijke vraag, maar dacht dat van een meisje naar een jongen moeilijker was. Lichamelijk sowieso ;-)
'Heb je speciale rituelen die je tijdens het schrijven uitvoert? Een speciale pen bijvoorbeeld of een bepaalde schrijfplek?'
Had ze niet, maar zou ze wel moeten hebben: een planning bijvoorbeeld, of een mooie pen. Soms schreef ze wel in een café, maar als ze dan moest plassen kon ze haar spullen niet zomaar laten liggen. En tja als je veel moet plassen ... :-)

Toen was het tijd voor het boeken signeren! 

 

[Met dank aan Fleurine voor de foto's!]

Kijk me weer een reus zijn ;-)


Het was een gezellige avond! Op naar het volgende evenement! 

Heb jij Lisa's boek al gelezen? Of staat hij op je verlanglijstje?

Liefs,
Monica 

2 opmerkingen: