maandag 27 juni 2016

Maak kennis met: Sweek!

Lieve iedereen,

Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met het nieuwste en leukste platform voor de beginnende (of natuurlijk gevorderde) schrijver: SweekSweek is een site én een app! Op de site of in de app kun jezelf verhalen schrijven. Deel deze verhalen op Sweek zodat iedereen ze kan lezen! Krijg volgers, volg anderen en ontdek de leukste verhalen zonder dat je ze hoeft aan te schaffen. Want Sweek is gratis en dat blijft het ook, zo is het leuk voor iedereen!

Want wat is nou precies de bedoeling?
Op de Sweek site of in de app kun je zelf een account aanmaken. Kies je gebruikersnaam of een catchy schrijversnaam en start met het schrijven van jouw eigen verhalen! Het hoeft geen heel boek te zijn, je mag natuurlijk ook kortere verhalen schrijven. Mocht je wel de passie hebben voor een boek, fantastisch! Zeker doen! Geef je verhaal/hoofdstuk een titel en deel het met alle andere Sweek gebruikers. 

Ontdek andere Sweekers en volg hun verhalen op de voet! Natuurlijk kunnen mensen jou ook volgen. Schrijf je in het Nederlands of Engels, het maakt niet uit. Uiteindelijk gaat het om het uiten van jouw passie voor schrijven, zonder dat je uitgevers moet stalken om het aan de wereld te laten lezen.

Sweek is makkelijk, leuk en voor iedereen beschikbaar. De app is zowel voor Android gebruikers als voor Apple gebruikers. Vertel je vrienden vandaag nog over Sweek en start Sweeking!

Er zijn duizenden klassiekers te lezen! Enne... als je iemand volgt, kun je zijn of haar verhalen ook offline lezen! Makkelijk :-)

Voor wie nog eerst een blik wil werpen in de app, hier een paar afbeeldingen! 
De app voor iOS laat nog even op zich wachten, maar hou daarom Sweek goed in de gaten en ook mijn blog! Binnenkort zal er namelijk een leuke winactie online komen! 

Ga jij Sweeken? 

Liefs,
Monica 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten