woensdag 29 juli 2015

Recensie: The Finisher #2: sprong in de wildernis - David Baldacci


Recensie: The Finisher #2: sprong in de wildernis - David Baldacci

Hee allemaal!

Ik ontving een gaaf boek: het vervolg op deel 1 van de Finisher! Ik vond deel 1 erg leuk, maar hoopte toch dat er iets meer zou gebeuren dan dat er gebeurde. Daarom vestigde ik hoop op deel 2: kom maar op met de actie! Als je de recensie van deel 1 wilt teruglezen, dan klik je gezellig HIER :)!Waar gaat het tweede deel over?
Stel je voor, je bent vijftien jaar en je wordt veroordeeld om te vechten tegen de sterkste mannen van het dorp. En opgeven is niet toegestaan… Dat is de straf die Vega Jane krijgt opgelegd wanneer ze wordt betrapt met een plattegrond van het verboden Moeras dat het dorp omringt. Winnen lijkt onmogelijk, maar het is de enige mogelijkheid om te overleven. Vega zal alles moeten geven om haar leven te redden – en eindelijk te ontdekken wat zo angstvallig geheim moet blijven.
Het spannende vervolg op Vechten voor de waarheid.


Ik vond dit boek een stuk leuker dan het vorige deel! Er zat veel meer actie in. In het eerste boek had ik echt momenten dat ik dacht: oké, laat er even iets écht spannends gebeuren. En hier gebeurde er echt een stuk meer! En ze gaan EINDELIJK het Moeras in. Al gebeurt dit natuurlijk pas aan het einde. Come on! Niet zulke cliffhangers please! Nu moeten we tot het derde boek wachten om eindelijk te weten wat er allemaal gebeurt in het Moeras waar iedereen zo bang voor is!

Aan de andere kant: nu wil ik sowieso het volgende deel hebben natuurlijk!

Vega is in dit boek echt bezig met een sterke vechter te worden om te overleven. In het vorige boek was ze nog een meisje die door middel van haar equipments uit bepaalde situaties kwam, maar nu ze in het Duellum moet meevechten, gaat Delph haar helpen. Delph heeft zelf al een paar keer het Duellum gewonnen, dus hij weet precies hoe het is.

In dit boek zijn er een aantal personages die een swing maken in persoonlijkheid. Zonder al te veel te spoilen zijn er personages waar ik nu heel anders over denk dan na het eerste deel, die zijn ineens heel behulpzaam geworden, of werken Vega juist tegen.

Door het hele boek heen voel je de tijdsdruk en de spanning die Vega ook voelt. Het Duellum is zwaar, maar er zijn nog meer dingen die ze zelf gaat doen en daar hangt veel van af.

Actie, fantasie, spanning en een power chick in de hoofdrol. Dit boek heeft het allemaal. Dus zoek jij nog naar een fantasierijk boek? Lees dan de Finisher serie!

Oh en P.S. je kan dit tweede deel nog winnen op onze blog! De winactie sluit over 2 dagen. KLIK HIER voor meer informatie en om natuurlijk mee te doen!

Ik geef het boek 5/5 sterren en wil deel 3 NU!

Uitgeverij Leopold, hartelijk bedankt voor het opsturen van dit recensie exemplaar!

Titel | The Finisher #2: sprong in de wildernis
Oorspronkelijke titel | The Finisher (Vega Jane #2): The Keeper
Auteur | David Baldacci
Uitgeverij | Leopold
ISBN | 978 90 258 6782 9
Koop het boek HIER zelf voor slechts €12,50!

Read More,
MyPerfectBookLife <3

Posted by Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten